WaalhallaTerug naar het overzicht

Bij Waalhalla kun je skateboarden, inline skaten, stuntsteppen, BMX'en, je kinderfeestje vieren en meer!
Op zoek naar leuke en sportieve activiteiten in Nijmegen? Dan is Waalhalla echt the place to be! Waalhalla is hét indoor skatecentrum van Nijmegen. Naast een mooi skatepark om te skaten is Waalhalla ook gespecialiseerd in het geven van kinderfeestjes, lessen en workshops!

Een greep uit het leuke lesprogramma:

Stuntsteppen
Heb je al een step maar kan je wel wat hulp gebruiken bij je stuntsteptricks? In Waalhalla kun je lessen volgen in het Stuntsteppen! De docenten zijn goede steppers die jou wel een goede sprong of tail whip kunnen leren!

Longboarden
Speciaal voor iedereen die wil leren longboarden biedt Waalhalla longboard les aan! Je leert verschillende stuur- en remtechnieken van ervaren longboarders.

Maar er is echt nog veel meer te doen zoals skateboardles, BMX-les, dj-workshop, hiphop workshop, breakdance en een graffiti workshop. Al deze stoere activiteiten kun je ook op je kinderfeestje gaan doen!

Meer weten? Klik dan op de de roze websitebutton.

Tip: kijk ook eens op ons overzicht van alle actieve uitjes in en om Nijmegen!

Waalhalla Centrum

Winselingseweg 12
6541 AK Nijmegen
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Leuke kindervoorstellingen

Leuke kindervoorstellingen

Hoera, Lindenberg Cultuurhuis heeft de deuren weer geopend! In juli en juli hebben ze mooie jeugdvoorstellingen voor jullie in petto. Met o.a. Echt wel! (4+), Tuimel & Bounce (3+) en Werktuig (8+). Een superleuk theateruitje!

Reserveer je tickets!