Logeren bij OortjeshekkenTerug naar het overzicht

Dit mooie dijkhotel in de prachtige natuur is echt een aanrader voor een nachtje weg met je gezin!
Midden in het natuurgebied ‘de Ooijpolder’ in de Gelderse Poort bij Nijmegen ligt dit prachtige historische pand, een authentiek dijkhotel. De altijd ontspannen, gezellige en gastvrije sfeer met persoonlijke aandacht maakt dat dit een plek is waar je na er een keer geweest te zijn, vaker terug wil komen! Het is een super bijzonder plekje in de natuur!

In het hotel, een beneden- en een bovenhuis, zijn 12 kamers, waaronder 3 mooie familiekamers.  Alle kamers zijn authentiek en hebben een eigen badkamer. Sommige kamers kijken uit over de Waal, andere grenzen aan de tuin en kijken uit over de landerijen. Met mooi weer kun je lekker vertoeven in de hoteltuin met een oase aan rust . Aan de voorzijde ligt ook een mooi terras. In de koffiekamer staan de tv en de spelletjeskasten.

De kids hoeven zich niet te vervelen hier.....
Ze kunnen lekker terug naar de natuur en spelen! Vanuit hier kun je heerlijk met je kids wandelen door de prachtige Ooijpolder. Binnen is er een spelletjeskast, een boekenkast met kinderboeken en in de speelkist grote legoblokken waar je torens mee kunt bouwen tot aan het plafond! En met mooi weer kun je lekker zwemmen in de Bisonbaai, direct tegenover Oortjeshekken.

Leuke activiteiten in de omgeving
-wandelingen (Rondje Bisonbaai of Groenlanden) en fietstochtjes (Millingerwaard en pondjesroute)
-Bisonbaai; een mooie plas waar je in de zomer goed kunt zwemmen. Je kunt hier ook lekker wandelen tussen de grote grazers, zoals Konikspaarden. En wist je dat de bever, otter, Ooijevaars hier zijn gespot. Dus wie weet zie jij ze ook.
-de heuvelrug van Berg en Dal ligt om de hoek (leuke boswandeling)
-Wil je een leuke Kidsproof stad bezoeken? Nijmegen ligt 6,5 km hier vandaan!
-Nog meer leuke tips: Frambozen pluktuin Ooijs Moois in Ooij, Millinger Theetuin, Natuurmuseum Nijmegen en Afrikamuseum Berg en Dal.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Kijk ook eens in onze Uitagenda voor leuke uitstapjes met kinderen!

Hotel Restaurant Huiskamercafé Oortjeshekken

Erlecomsedam 4
6576 JW Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site! Prijs Klik door naar de site voor actuele tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!