OntdekkingseilandTerug naar het overzicht

Naast tuininspiratie opdoen in de Tuinen van Appeltern, is er voor kinderen het gave Ontdekkingseiland!
In eerste instantie denk je misschien wat moet je nu in een tuininspiratiepark doen met kinderen? Informatie over tuinieren, tuinaanleg en voorbeeldtuinen...niet iets waar je kinderen erg blij mee maakt. Maar in de Tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Nederland, is er voor kinderen zoveel te beleven.

Op het ontdekkingseiland kunnen kinderen klimmen, graven, zand scheppen, over boomstammen lopen, heuvel op en heuvel af rennen, van keien springen, met takken sjouwen en nog veel meer.

Naast al deze klim- en klauter toestellen is er ook een echt bamboedoolhof, een bijenstal, wilgentunnels en een vlindervallei met spannende klimuitdagingen.

Trek gekregen van al dat spelen en tuinen bekijken? Er zijn speciale kidsboxen, gevuld met een broodje kaas of jam, een appel en een pakje Capri-sun en niet te vergeten een super leuke verrassing.

Klik voor meer informatie via de roze websitebutton door naar de website.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Informatietuinen Appeltern B.V.

Walstraat 2a
6629 AD Njmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de website. Prijs Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang in 2021. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Kruip in het Afrika Museum in de zomervakantie in de huid van kunstenaar Nilton Moreira da Silva, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops. Van een sieraad van waxprint tot een krachtarmband maken.

Creatieve workshops