OntdekkingseilandTerug naar het overzicht

Naast tuininspiratie opdoen in de Tuinen van Appeltern, is er voor kinderen het gave Ontdekkingseiland!
In eerste instantie denk je misschien wat moet je nu in een tuininspiratiepark doen met kinderen? Informatie over tuinieren, tuinaanleg en voorbeeldtuinen...niet iets waar je kinderen erg blij mee maakt. Maar in de Tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Nederland, is er voor kinderen zoveel te beleven.

Op het ontdekkingseiland kunnen kinderen klimmen, graven, zand scheppen, over boomstammen lopen, heuvel op en heuvel af rennen, van keien springen, met takken sjouwen en nog veel meer.

Naast al deze klim- en klauter toestellen is er ook een echt bamboedoolhof, een bijenstal, wilgentunnels en een vlindervallei met spannende klimuitdagingen.

Trek gekregen van al dat spelen en tuinen bekijken? Er zijn speciale kidsboxen, gevuld met een broodje kaas of jam, een appel en een pakje Capri-sun en niet te vergeten een super leuke verrassing.

Klik voor meer informatie via de roze websitebutton door naar de website.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Informatietuinen Appeltern B.V.

Walstraat 2a
6629 AD Njmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de website. Prijs Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang in 2021. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!