• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kinderboerderijen & dierenparken in Nijmegen
Kinderboerderij & dieren

Kinderboerderijen & dierenparken in Nijmegen

In Nijmegen zijn er volop leuke uitjes voor dierenvriendjes. Geitjes aaien op de kinderboerderij, helpen bij de boer of wilde dieren spotten in de dierentuin.

Bekijk hier alle dierenuitjes voor kinderen in Nijmegen!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 24 resultaten
Pagina: 1
totaal 24 resultaten
Pagina: 1

Naar de kinderboerderij in Nijmegen

In Nijmegen zijn er heel veel leuke dierenuitjes voor kinderen. Met je kind naar een kinderboerderij is altijd leuk. Op Kidsproof.nl vind je alle leuke kinderboerderijen in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden.

Op bezoek bij de boer de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Ook zijn er veel boerderijen waar ze kunnen spelen en dieren aaien of knuffelen: de stadsboerderij, een ijsboerderij, een speelboerderij, een melkvee boerderij, een kaasboerderij, er zijn zoveel leuke bezoekjes aan de boer mogelijk in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden.

Dierentuinen en dierenparken in Nijmegen

Naast de dierentuin zijn er ook veel kleinere dierenuitjes voor kinderen: een dierenpark, een vlindertuin, een geitenboerderij, een alpaca boerderij, een ezelboerderij, ezelwandelingen, een huifkartocht, een zeehondencreche of zeehondenopvang, het asiel. Allemaal leuke uitstapjes voor kinderen die gek zijn op dieren!