Leisurelands - BerendonckTerug naar het overzicht

Recreatiegebied Berendonck is de ideale plek voor een zwem- en stranddagje in de buurt.
Er zijn hier veel faciliteiten voor jong en oud. Het brede zandstrand is omringd door grote ligweides en er zijn veel leuke speeltoestellen voor de kinderen, zowel op de ligweiden als op het strand. Zo is er een waterspeeltoestel, een glijbaan, mobilus en draadcircus.

Wil je je dag wat actiever invullen? Geen probleem. Je kunt in dit gebied namelijk ook waterskiën, wakeboarden, golfen, wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden en duiken.

Ook is er een urban sportspark, kun je wandelen rond de plas, een potje basketbal spelen en er is genoeg gras om een balletje te trappen!

In het hoogseizoen worden er regelmatig evenementen georganiseerd in recreatiegebied Berendonck.

Handig: er staat hier een zonnebrandpaal van Zilveren kruis (met gratis zonnebrandcrème).

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Houd ook onze Uitagenda met leuke uitstapjes per dag in de gaten!

Berendonck

Weg door de Berendonck
Wijchen
Openingstijden 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Prijs De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je parkeergeld. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!