muZIEum 8+Terug naar het overzicht

Hoe is het nou écht om blind of slechtziend te zijn? Ervaar en ontdek dit zelf in muZIEum!

Expeditie in het donker in muZIEum

Stel je voor: je ziet helemaal niets. Hoe vind je dan je favoriete kleding in de kast? Of hoe vind je de weg naar het station? Dit lijkt vanzelfsprekend als je kunt zien, maar wat als je dat niet kunt? Bij muZIEum ervaar je dit zelf in één van de leuke en leerzame expedities.

Stap in het pikkedonker of ervaar buiten met virtual reality hoe geur, smaak en tast je de weg wijzen wanneer je niets ziet. Natuurlijk sta je er niet alleen voor! Aan het begin van je avontuur ontmoet je je gids, iemand die zelf blind of slechtziend is. Deze gids kan als geen ander vertellen en laten zien wat er mogelijk is zonder zicht. Ontdek de kracht van je zintuigen en laat je verrassen door het (on)zichtbare!

Je zintuigen nog meer prikkelen?

Boek Kraak en Smaak - een proeverij zonder zicht. Smaakt je eten anders als je niet kan zien wat je eet? Ontdek het tijdens Kraak en Smaak. Een proeverij waarbij je blind voelt, ruikt en proeft. Weet jij wat het is? En wat maakt het nu zo anders als je niet ziet wat je eet?

Klik voor meer informatie en als je wilt reserveren voor een beleving via de roze button door naar de site.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids!

muZIEum

Ziekerstraat 6B
6511 LH Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button gelijk door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips