Kabouterpad in de MaashorstTerug naar het overzicht

Het Natuurcentrum De Maashorst biedt allerlei mogelijkheden om met kinderen bezig te zijn in de natuur!
Kabouterpad (3 tot 8 jaar)
Laat je kinderen nog meer genieten en huur een mapje met foto's, verhaaltjes en opdrachtjes. Als de kinderen de groene paaltjes volgen, vinden ze de kabouters in het kabouterbos. Van de kaboutermap zijn vier versies beschikbaar: voor de lente, de zomer, de herfst en de winter.

Met een wandeling (2,5 km) langs alle kabouter in het bos leer je spelend van alles over de natuur. Ga op onderzoek en ontdek welke dieren er allemaal hebben gelopen op het struinpad. Op de open plek kun je de vogels van het bos voeren en ga op zoek naar de vogelhuisjes in de bomen. Langs de beek groeien bessenstruiken en plukbomen. Dat wordt smullen!

Aan de balie van Natuurcentrum De Maashorst zijn verschillende tassen te huur met opdrachtbladen en allerhande materialen die de kinderen kunnen gebruiken bij het uitvoeren van de opdrachten. Kleurentocht voor kinderen van 4 tot 10 jaar Een tas met allerlei leuke spelletjes en opdrachten over kleuren uit de natuur.

Klik op de roze button en reserveer!

Natuurcentrum De Maashorst

Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!