HerperduinTerug naar het overzicht

In dit prachtige natuurgebied in de Maashorst is zoveel te beleven voor het hele gezin!
Het natuurgebied Herperduin is ongeveer 400 ha groot.  In dit gebied vind je prachtige bossen, stuifzandrestanten en enkele plassen, namelijk het Klompven en het Groot Ganzenven.

Je kunt hier heerlijk wandelen over de zandduinen en in het bos, fietsen en ruiteren. Ook is er een leuk sportief parcours in de duinen. En wil je dit mooie gebied van bovenaf bekijken? Beklim dan de uitkijktoren. Het uitzicht is fantastisch!

Kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren, spelen met water en zand in het speelbos Da's Leuk aan de rand van Herperduin. Of wandel de route van Docus de Das avonturenpad.

Neem picknickspullen en zandspeelgoed maar lekker mee. Wedden dat jullie je hier een hele dag vermaken? En bij mooi weer willen de kinderen vast ook een duik nemen in de vennen.

Aan de rand van Herperduin naast het speelbos ligt het pannenkoekenrestaurant Pan & Zo. Superleuke plek om wat te gaan eten en drinken.

Klik voor info op de roze website button.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Natuurgebied Herperduin


Herpen
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!