Fietstour voor kinderenTerug naar het overzicht

Een interactieve en leerzame fietstour met Nyma Tours! Ontdek de Nijmeegse geschiedenis!
Ben je op zoek naar een leuke buitenactiviteit voor de kinderen? De tijdlijn tour op de fiets van Nyma Tours is speciaal ontworpen voor kinderen. Al fietsend door de stad leren de kinderen over verschillende onderwerpen van de geschiedenis van Nijmegen.

Op interactieve wijze aan de hand van een tijdlijn en stoepkrijt wordt er van tijdsperiode naar tijdsperiode gefietst. Je begint bij de Romeinse tijd en eindigt bij het verhaal van Joris Ivens. Met veel plezier en beweging kom je van alles te weten over de geschiedenis van Nijmegen.

Aan het einde van de tour krijgen alle kinderen een cadeautje mee naar huis! De tour is voor maximaal vijf kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Een gids gaat met hun op pad. Ouders kunnen de kinderen naar de startlocatie brengen en twee uur later weer ophalen.

Vertrek- en eindpunt: Dutch Bicycle Centre, Honigcomplex Nijmegen.

Andere leuke tip: je kunt deze tour ook boeken voor je gezin! Je kunt hiervoor het beste een mailtje sturen naar Nyma Tours.

Klik voor meer info via de roze button gelijk door naar de site.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Nyma Tours


Nijmegen
Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!