Openluchttheater OverloonTerug naar het overzicht

In Openluchttheater Overloon kun je in de zomervakantie diverse toffe familievoorstellingen zien!
Ook deze zomer is er weer veel te beleven in het openluchttheater van Overloon. In de zomervakantie staan er maar liefst 6 familievoorstellingen op het programma. Het openluchttheater is net als het Oorlogsmuseum gelegen in het museumpark in Overloon. De bosrijke omgeving zorgt voor een sfeervol decor. Een plek met een intieme sfeer en verbazingwekkende akoestiek. Ruik en proef de buitenlucht in het theater met het mooiste plafond van de regio dat elk kwartier anders is. Mocht het zo hard regenen, dan wijken ze uit naar gemeenschapshuis "De Pit" in het centrum van het dorp. Kom je ook genieten deze zomer? Er zijn toffe voorstellingen voor jong en oud.

Op de website van het openlucht theater Overloon vind je alle voorstellingen. Wij verzamelen de voorstellingen voor families en kinderen in onze Kidsproof uitagenda.

Hieronder de voorstellingen voor families:
-11 juli 2018: De Kleine Zeemeermin - vanaf 4 jaar
-18 juli 2018: Flinke Soep - vanaf 4 jaar
-25 juli 2018: Loet Moet - vanaf 4 jaar
-1 aug 2018: Stamppot, een sprookjesmix - vanaf 4 jaar
-8 aug 2018: De Gruffalo - vanaf 3 jaar
-15 aug 2018: Dirk Scheele, zomerpopconcert - vanaf 2 jaar

TIP: op 30 juni 2018 start een winactie via de Facebookpagina van Kidsproof Nijmegen! Je kunt 4 kaartjes winnen (2 volwassenen en 2 kinderen) voor één van de voorstellingen op 11, 18, 25 juli en 1 augustus. In totaal geven we dus 4 x 4 = 16 kaartjes weg. Kans maken? Reageer onder het bericht van de winactie op onze Facebookpagina welke kaartjes jij het liefst wint (noem een TOP 3) en wie weet! Zorg dat je de Facebookpagina van Kidsproof Nijmegen hebt geliked, het bericht liken en delen is ook altijd fijn.

Openluchttheater Overloon

Museumpark 1
5825 AM Overloon
Openingstijden Klik voor tijden van de voorstellingen door naar de site. Prijs Klik voor tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!