Pret Inn MaldenTerug naar het overzicht

Bij Pret Inn Malden kan je kind zich heerlijk uitleven! Een speelwereld waar de tijd omvliegt!
Binnenspeeltuin Pret Inn in Malden is modern ingericht en biedt vanaf 2 jaar de allerleukste speeltoestellen!

Springkussens, glijbanen, steps, klimtoestellen, traptreintje op een rail boven de attracties, trampolines en zelfs een discogang en nog veel meer. Echt voor ieder wat wils! Voor de peuters en kleuters is speciaal speeleiland waar ze heerlijk rustig alles kunnen ontdekken.

Onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers uit de brasserie kun je hier in één van de vele gezellige loungehoeken je kind in de gaten houden. Ook heb je gratis WiFi en bij mooi weer een buitenterras met uitzicht op de natuur.

Peuterochtend:
Op ma t/m vrijdagochtend ontvang je een korting als je Pret Inn vóór 12.00uur verlaat (met uitzondering van vakanties en feestdagen).

Voor meer informatie over Pret inn, klik via de roze button door naar de site.

Neem ook eens een kijkje op ons overzicht van alle speeltuinen in en om Nijmegen.

Pret Inn Malden

Bolder 18
6582 BZ Heumen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs vanaf 2 t/m 13 jaar € 7,50 ; volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar zijn gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!