Vakantiepark de Oude MolenTerug naar het overzicht

Gezellige sfeervol vakantiepark aan de rand van Groesbeek!
In het schitterende bosrijke heuvellandschap van Groesbeek vind je Vakantiepark de Oude Molen. Een ideaal gelegen camping bij uitstek geschikt voor jong en oud, met een ruim aanbod aan mogelijkheden voor een heerlijk verblijf.

Wil je kamperen? Kies dan voor basis- of comfortplaatsen. De basisplaatsen zijn op een groot veld met een eenvoudige sanitaire unit en is er bereik van Wi-Fi (betaald). De comfortplaatsen hebben standaard elektra, televisie-, water- en rioolaansluiting.

Ook leuk zijn de chalets en mobile homes: 44 verhuuraccommodaties voor 4-, 6- en 8-personen. Alle drie de typen zijn volledig gemeubileerd en voorzien van een complete keukeninventaris.

Op Vakantiepark de Oude Molen wordt ook aan de waterpret gedacht. Voor elk wat wils in het water, omringd door kleurrijke terrassen met volop bloemen en planten. Het zwembad is een bad voor het hele gezin. De 50 meter lange waterglijbaan en een peuterbad zorgen er voor dat jong en oud zich hier kan vermaken.

Tijdens de verschillende vakanties in het kampeerseizoen is er een recreatieprogramma met elke dag volop activiteiten als knutselen, sport en spel, spooktocht en veel meer! Kijk voor alle informatie op de website via de roze button!

Camping de Oude Molen

Wylerbaan 2 A
6561 KR Groesbeek
Openingstijden Hele jaar geopend Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!