De weddingnannyTerug naar het overzicht

Gaan jullie binnenkort trouwen? Huur bij de Kindvriendelijke bruiloft de weddingnanny in!
Kindvriendelijke bruiloft is opgericht om bruidsparen en hun gasten volledig te ontzorgen wanneer het gaat over de kleinste gasten op de huwelijksdag. De volledige zorg wordt overgenomen door een gespecialiseerd team, welke bestaat uit een weddingnanny, een schminkster en een ballonnenclown.

Alle medewerk(st)ers beschikken over EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen, hebben zelf (klein)kinderen, of zijn gecertificeerd gastouder.

Met de hulp van het team kan iedereen van de speciale dag genieten. De kinderen worden vermaakt met spelletjes, knutselen en worden geschminkt. De ballonnenclown voorziet de aanwezige kinderen van een springkussen, buiten en binnen spelletjes, eventueel een popcornmachine en/of suikerspin machine.

Het team komt ALTIJD met 3 personen (bij meer dan 25 kinderen komt hier een extra weddingnanny bij). Tijdens het eten worden de kinderen geholpen en na de maaltijd zorgen ze ervoor dat de kindjes er weer netjes uitzien.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Kindvriendelijke bruiloft? Klik dan via de roze button door naar de site!

Wil je op de hoogte blijven van onze leukste tips? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Kindvriendelijke Bruiloft

Hegdambroek 1515
6546 VN Nijmegen
Openingstijden Op afspraak
Prijs Op aanvraag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis met het OV

Gratis met het OV

Een dagje eropuit met de kids? Pak het OV, want dat is in oktober gratis voor kinderen in veel gebieden in en rondom Gelderland! Deze toffe actie van Ervaar het OV is bijvoorbeeld super leuk voor een dagje weg in de herfstvakantie!

Bestel jouw gratis OV-kaartje!