KnutselfeestjeTerug naar het overzicht

Vier een hip en creatief feestje Bij van Jansen in de omgeving van Cuijk! Ook voor DIY-pakketten thuis.
Bij van Jansen in Cuijk heeft een superleuk en groot aanbod voor de hipste en creatiefste kinderfeestjes. Je kinderfeestje kun je op verschillende locaties vieren: in Pannenkoekenhuis 'De 7 Dwergen', in Wijkaccommodatie 'De Nielt',  'Het Doehuis' of bij je thuis. Alles wat je nodig hebt is dan een grote tafel en natuurlijk nemen ze ook hun limonadefontein mee. De hit van elk feestje!

Een greep uit het leuke workshopaanbod:
'Spiegeltje, spiegeltje' feestje
Je gaat naar Pannenkoekenhuis 'De 7 Dwergen' in St. Agatha (Cuijk). Hier ga je samen met je vriend(innen) een handspiegel bekleden met Foam Clay en bling bling.
'Popster voor één dag' feestje
Altijd in de spotlight willen staan? En altijd al een popster willen zijn? Grijp dan nu je kans! Je gaat met al je vrienden en vriendinnen een échte cd opnemen.
Spijkerplankje timmeren
Je gaat een spijkerplankje maken. Je kiest een mooi patroon wat je vervolgens gaat timmeren op een houten plankje, dan verven, draden spannen en pimpen met bling bling. Voor jongens én meiden een superleuk aandenken voor op je slaapkamer!

Je kunt al deze feestjes tegen een meerprijs uitbreiden met cakejes versieren, je cadeautjes uitpakken en als afsluiter lekker samen frietjes of pannenkoeken eten! Ook zijn er leuke specials bij te boeken, zoals hippe haarveertjes en schminken.

Zelf feestje thuis
Woon je te ver weg om je kinderfeestje met Bij van Jansen op één van de locaties te vieren of vier je het zelf thuis? Dan kun je van bijna alle kinderfeestjes ook online een compleet knutselpakket bestellen! Hoe handig is dat?

Klik via de roze button gelijk door naar site voor het totale aanbod kinderfeestjes!

Kijk ook eens in onze Uitagenda voor de leukste uitjes met kinderen.

Bij van Jansen

Kaneelstraat 160
5431 DZ Cuijk
Openingstijden Op afspraak
Bij van Jansen is weer open voor feestjes, liefst buiten. Vanaf 1 juni ook weer feestjes op hun locaties.  Check hiervoor de website via de roze website button.
Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in Nederland. Check onze Sinterklaas special voor leuke Sinterklaas tips!

Sinterklaas activiteiten, surprises en meer