Survival feestjesTerug naar het overzicht

Klimbos, escaperoom, koken op zelfgemaakt vuur en nog veel meer bij het Buitencentrum in Overasselt!
Wil jij een origineel outdoor kinderfeestje? Bij het Buitencentrum in de Overasseltse en Hatertse Vennen kun je kiezen uit superleuke survivalfeestjes! Wedden dat jij en je vrienden en vriendinnen het hier geweldig vinden?

1. Klim expeditie feest (10 t/m 13 jaar)
Voor alle avonturiers die gek zijn op klimmen en hoogtes. Van de Jacobsladder tot het klimbos met leuke hindernissen zoals schommels, een wiebelbrug en meer. Je eindigt je feestje met een spannende outdoor laser game!

2. Escape room kinderfeest (8 t/m 13 jaar)
Ontdek tijdens dit escape room kinderfeest in Overasselt de geheime kamers en het gangenstelsel van “Het rovershol van Walrick”. Een unieke combinatie van een escape room met geheime kamers en een spannend gangenstelsel speciaal voor de jeugd! Voordat je op ontdekkingstocht gaat tijdens dit escape room kinderfeest overasselt, krijg je een archeologen-gereedschapskist mee en zet je een helm op.

3. Survival actie feestje (8 t/m 13 jaar)

Houd je van spanning en uitdaging? Maak kennis met de pijl en boog en leer wat de beste technieken zijn om de pijl in de roos te schieten tijdens het boog- en blaaspijpschieten. Daarna mag je je klimkunsten vertonen bij de klimmuur op de boskapel. Je eindigt het feestje met een spannende outdoor laser game!

3. Bushcraft feestje (8 t/m 13 jaar)
Tijdens dit feestje ga je leren overleven in de natuur! Jullie gaan zelf een reuze-katapult bouwen en alles leren over zelf vuur maken. Tot slot maken jullie zelf brandnetelsoep en maak je je eigen tosti op het zelfgemaakte vuur.

Deze supertoffe feestjes in de prachtige omgeving van het Buitencentrum duren ongeveer 2 uur.

Tip:Als je een feestje boekt bij het Buitencentrum, kun je leuke uitnodigingen uitprinten via hun site.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie en reserveren!

Wist je dat het Buitencentrum ook hele leuke vakantiekampen organiseert?

Het Buitencentrum Overasselt BV

St. Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Openingstijden Op afspraak Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button gelijk door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!