Survival feestjesTerug naar het overzicht

Klimbos, katapult bouwen, koken op zelfgemaakt vuur en nog veel meer bij het Buitencentrum in Overasselt!
Wil jij een origineel outdoor kinderfeestje? Bij het Buitencentrum in de Overasseltse en Hatertse Vennen kun je kiezen uit superleuke survivalfeestjes! Wedden dat jij en je vrienden en vriendinnen het hier geweldig vinden?

1. Klim expeditie feest (10 t/m 13 jaar)
Voor alle avonturiers die gek zijn op klimmen en hoogtes. Van de Jacobsladder tot het klimbos met leuke hindernissen zoals schommels, een wiebelbrug en meer. Je eindigt je feestje met een spannende outdoor laser game!

2.Survival actie feestje (8 t/m 13 jaar)

Houd je van spanning en uitdaging? Maak kennis met de pijl en boog en leer wat de beste technieken zijn om de pijl in de roos te schieten tijdens het boog- en blaaspijpschieten. Daarna mag je je klimkunsten vertonen bij de klimmuur op de boskapel. Je eindigt het feestje met een spannende outdoor laser game!

3. Bushcraft feestje (8 t/m 13 jaar)
Tijdens dit feestje ga je leren overleven in de natuur! Jullie gaan zelf een reuze-katapult bouwen en alles leren over zelf vuur maken. Tot slot maken jullie zelf brandnetelsoep en maak je je eigen tosti op het zelfgemaakte vuur.

4. Real Adventure feest (8 t/m 13 jaar)
Beleef een echt avontuur! Je start met fire skills en rope burning. Hierbij leer je alles over vuur en hoe je het beste een kampvuur kan maken met behulp van boomschors en een magnesiumstick. Na het vuur maken ga je naar de Speleo Escape! Je sluit het feestje af met Outdoor Lasergame.

Deze supertoffe feestjes in de prachtige omgeving van het Buitencentrum duren ongeveer 2 uur.

Tip:Als je een feestje boekt bij het Buitencentrum, kun je leuke uitnodigingen uitprinten via hun site.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie en reserveren!

Wist je dat het Buitencentrum ook hele leuke vakantiekampen organiseert?

Het Buitencentrum Overasselt BV

St. Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Openingstijden Op afspraak Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button gelijk door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek 13 pareltjes in de Maashorst

Ontdek 13 pareltjes in de Maashorst

Zijn jullie al bekend met De Maashorst, hét oergebied van Brabant? In dit natuurgebied kun je samen met de kids urenlang heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Het is een veelzijdige natuurparel die je op verschillende manieren kunt ontdekken.

Ontdek dit mooie gebied