icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Huur een lasergameTerug naar het overzicht

Zelf een stoer kinderfeestje organiseren? Dan zijn de lasergamesets van Huur een Lasergame een aanrader!
Met de lasergamesets van Huur een Lasergame kun je een stoer en actief kinderfeestje houden op een locatie van jouw keuze. Het bos of een natuurgebied waar de kinderen zich kunnen verschuilen achter bomen of struiken maken het extra spannend. Wist je dat oude gebouwen ook een mooi decor vormen voor een stoer kinderfeest met lasergame?

Tegen geringe kosten kun je deze sets huren. Ze zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Iedere set is uit te breiden met max 3 pistolen per set. Je kunt natuurlijk ook meerdere sets huren.

Wanneer de omgeving het toelaat, is het ook leuk om samen met de kinderen een kampvuurtje te maken. Rooster marshmallows, worstjes of neem een oude pan mee en verwarm wat knakworstjes.

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes helemaal in stijl uit met de stoere lasergame uitnodigingen voor je kinderfeestje. Deze kun je gratis downloaden. Per gehuurde set zitten er ook nog eens 10 gratis oorkondes bij het pakket. Een leuke herinnering aan een dag vol lasergame plezier.

De lasergamesets kun je zelf ophalen of laten verzenden naar een PostNL servicepunt bij je in de buurt!

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site!

Kijk ook eens in onze eropuit rubriek voor leuke actieve uitjes met kinderen!

Huur een Lasergame

Lieskes Wengs 7A
6578 JK Leuth
Openingstijden Op afspraak Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!