icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Ruud's feestverhuurTerug naar het overzicht

Voor je kinderfeestje thuis kun je bij Ruud's Feestverhuur terecht voor de leukste activiteiten sets.
Wil je thuis een supertof actief kinderfeestje organiseren? Dan is Ruud’s Feestverhuur een aanrader! Je kunt hier van alles huren om zelf het leukste en stoerste kinderfeestje te organiseren.

Wat dacht je van het huren van een paintball schietbaan. Met deze unieke set verander je je achtertuin in een uitdagende schietbaan.

Of boogschieten op je feestje? Met deze set bestaande uit een boog, 3 zuignap pijlen en een doelwit, heb je een leuke activiteit voor jong en oud in handen. Zet het doel op 5 tot 10 meter van je vandaan en probeer met de 3 pijlen zoveel mogelijk punten te scoren. Leuk om buiten te doen maar ook geschikt om binnen te gebruiken in bijvoorbeeld een grote schuur of (gym)zaal.

Ook hebben ze een archery tag set bestaat uit een boog, een masker en 2 speciale archery tag pijlen, waarmee je elkaar te lijf kunt gaan. Met Archery tag krijg je de kans om op een veilige manier met pijl en boog op elkaar te schieten. Deze geweldige mix tussen paintball en trefbal met pijl en boog is razend populair en ontzettend leuk om te doen.

Bekijk alle mogelijkheden van verhuur voor een tof feestje op de site via de roze button.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Ruud's feestverhuur

Liekes Wengs 7A
6578 JK Leuth
Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

10x omdenk uitjes in en om huis

10x omdenk uitjes in en om huis

Wat kun je in deze bizarre tijden nog doen in je vrije tijd met kinderen? Veel leuke uitjes zijn niet mogelijk... of toch wel? Even creatief (om)gedacht en dan kan er stiekem nog best veel. Bekijk onze 10 tips!

Naar de 10 tips