• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zooparc OverloonTerug naar het overzicht

Op Expeditie in ZooParc
Laat je zoon of dochter zich een echt feestbeest voelen tijdens een kinderfeestje in ZooParc Overloon! Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Pak samen cadeautjes uit, ga op reis door de dierentuin en kom lekker ravotten in de nieuwe speeltuin.

Altijd al een ZooKeeper willen worden? Handen uit de mouwen dan! Tijdens dit kinderfeestje gaan de kinderen op stap met een expeditielid om verschillende dieren te verzorgen. Na het schoonmaken van enkele dierverblijven en het voeren van een aantal diersoorten, is het tijd voor een eigen feestmaal.

Of ga op Expeditie! Met behulp van een expeditiepaspoort verkennen jullie de verschillende expeditiegebieden en voeren jullie allerlei opdrachten uit. En met de ZooParc bingokaart ontdekken de kinderen allerlei bijzondere diersoorten. Beide leuk, spannend, leerzaam en met een feestmaal ook nog eens lekker! Voor welk kinderfeestje kies jij?

Klik voor meer informatie over de kinderfeestjes via de roze button gelijk door naar de site van ZooParc Overloon.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

ZooParc Overloon

Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele prijzen door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in Tiergarten Kleve

Zomer in Tiergarten Kleve

Ken je Dierentuin Kleve al? Deze zomer bewonder je samen in deze kleinschalige en mooie zoo veel nieuwe bewoners (o.a. de rode panda, stokstaartjes, dwergotters en alpaca's). En ontdekken kinderen de Playmore Fantasy-avonturenspeeltuin.

Bestel je tickets!