Zooparc OverloonTerug naar het overzicht

Op Expeditie in ZooParc
Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens je avontuurlijke Expeditie geeft het kompas de hoofdroute aan. Durf jij af te wijken?

Laat je zoon of dochter zich een echt feestbeest voelen tijdens een kinderfeestje in ZooParc Overloon! Pak samen cadeautjes uit, ga op reis door de dierentuin en kom lekker ravotten in de speeltuin.

Altijd al een ZooKeeper willen worden? Handen uit de mouwen dan! Tijdens dit kinderfeestje gaan de kinderen op stap met een Expeditielid om verschillende dieren te verzorgen. Na het schoonmaken van enkele dierverblijven en het voeren van een aantal diersoorten, is het tijd voor een eigen feestmaal.

Of ga op Expeditie! Met behulp van een Expeditiepaspoort verkennen jullie de verschillende Expeditiegebieden en voeren jullie allerlei opdrachten uit. Leuk, spannend, leerzaam en met een feestmaal ook nog eens lekker! Voor welk kinderfeestje kies jij?


Klik voor meer informatie over de kinderfeestjes via de roze button gelijk door naar de site van ZooParc Overloon.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

ZooParc Overloon

Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele prijzen door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen!

8x de leukste vakantiekampen!

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? In deze blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

Bekijk de vakantiekampen