Kamp voor zelfvertrouwenTerug naar het overzicht

Meer zelfvertrouwen en weerbaarheid krijgen op de leuke vakantiekampen van Stichting De Ster!
Gun je jouw kind meer weerbaarheid en zelfvertrouwen? De Ster is expert hierin en organiseert kampen waar leren en (veel!) plezier maken hand in hand gaan. De unieke aanpak, middels de STER-formule, is niet alleen wetenschappelijk bewezen effectief maar vooral ontzettend leuk!

Startkamp (7 + 8 jaar)
Een lang weekend (donderdag-zondag) voor de kleinsten met een kleine groep kinderen (max. 20), waar op een hele gave manier in allerlei spelvormen gewerkt wordt aan het zelfvertrouwen en de weerbaarheid. Met als aflsuiting een intensieve én ontzettend leuke training voor ouders en kinderen samen. 

Sterkamp (9 - 12 jaar)
Een onvergetelijke kampweek vol verrassingen en leuke activiteiten! Verder ga je spelenderwijs aan de slag met thema’s als vrienden maken, zelfvertrouwen en pesten.

Sterk ID (11-13 jaar) (alleen in zomervakantie)
Op de Sterk ID kampen (in de zomervakantie tussen de basisschool en de middelbare school) leer je omgaan met typische brugklassituaties, zodat je met meer zelfvertrouwen de grote stap kunt zetten! Dit wordt een week vol activiteiten en bijzondere workshops.

Stay Strong (12-16 jaar)
In dit kamp leren de kinderen nee zeggen, hoe je vrienden maakt en hoe je lastige situaties oplost. En dat terwijl je onder begeleiding van regisseurs in groepjes een eigen film maakt. Met natuurlijk de rode loper aan het eind van de week!

De kampen vinden plaats op verschillende locaties Nederland. Voor meer informatie of om je (kind) in te schrijven, klik door naar de site van Stichting De Ster.

PS: Diverse verzekeraars vergoeden de kosten van deze vakantieweken deels. Dit is te vinden in uw polisvoorwaarden onder het kopje therapeutische vakantiekampen.

Stichting De Ster

Baroniestraat 17
1079 PB Amsterdam
Openingstijden Mei- zomer- en herfstvakantie Prijs Zie website Stichting De Ster, incl. overnachtingen, eten, drinken, alle activiteiten, sociale weerbaarheidstrainingen en intakegesprek. 

Inschrijving is vrijblijvend en pas na een telefonische en fysieke intake kies je definitief voor deelname.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Ontdek Nilton's Zomeratelier

Kruip in het Afrika Museum in de zomervakantie in de huid van kunstenaar Nilton Moreira da Silva, laat je inspireren door de verhalen van Nilton en doe mee aan de creatieve workshops. Van een sieraad van waxprint tot een krachtarmband maken.

Creatieve workshops