Hier kun je buiten zwemmen in en om Rotterdam

14 juli 2021

Even heerlijk zwemmen in de vakantie! Bij deze fijne openlucht zwembaden in de regio Rotterdam-Drechtsteden kunnen de kids lekker spetteren en spelen! En nu hopen op veel zonnige dagen!

Deze buitenzwembaden zijn weer open!
Zwembad Pernis 
Geen groot maar wel een gezellig zwembad is het buitenbad in Pernis. Het diepe bad wordt met een touw afgescheiden van het ondiepe bad. Hier kun je van de glijbaan en spelen op de opblaasbare speelelementen. Ook is er een peuterbadje voor de kleintjes. Je kunt er snacks, ijs, drinken en snoep kopen en ook fijn: parkeren is er gratis.

Zwembad Schoonenburg
Dit prachtige buitenzwembad aan de rand van Nieuw-Lekkerland heeft een afgescheiden peuterbad, een recreatiebad en een groot wedstrijdbad. Eromheen ligt een grote ligweide waar vandaan je een prachtig uitzicht hebt op een de molens van het beroemde Kinderdijk! Er is ook een kiosk en er worden diverse activiteiten georganiseerd in de zomer.

Zwembad De Fakkel
In dit buitenzwembad in Ridderkerk is er voor kleine én grotere kids genoeg te beleven. In het Dolfijnbad kan volop worden gezwommen, het Nijlpaardbad heeft een leuke glijbaan en de kleintjes kunnen volop spelen in het Zeeleeuwenbad en het Pinguïnbad. Ook is er een mooie ligweide met speeltoestellen, ligbedden en picknicktafels.

Buitenbad Hoek van Holland
Dit buitenbad, ook bekend als het ‘Hoekse Badje’, is niet heel groot, wel heel gezellig. Het bad heeft diverse speeltoestellen en een apart peuterbadje. Er is een relaxte ligweide en er staan parasols. Vergeet ook niet even langs te gaan bij Oma’s hoekje voor een drankje en iets lekkers. Open van mei tot en met september.

Buitenbad Polderbad
Superleuk zwembad in Nieuwerkerk aan den IJssel! Hier kun je volop zwemmen, spelen op de vrolijke speeltoestelen, van de glijbanen roetsjen of je mee laten voeren met de leuke stroomversnelling. Er is een ligweide en je kunt ligbedjes huren.

Veel spetterplezier!