• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5 x bedankje voor lieve juffen en meesters

6 juni 2024
Het afgelopen jaar hebben de juffen en meesters héél hard gewerkt om de kids op school zo goed mogelijk voor te bereiden en te begeleiden naar het volgende jaar. Dat verdient een mooi meester- en juffencadeautje!
Leuke ideeën om de juf of meester te bedanken

Hier volgt een huiswerkopdracht... Want jullie zijn het vast met ons eens dat de juffen en meesters na dat harde werken best een bedankje hebben verdiend. Als inspiratie vind je hieronder 5 eenvoudig te maken knutsels.

Hartenkaart

De juffen en meesters staan dagelijks voor je klaar en zorgen ervoor dat je goed bij kan blijven met je schooltaken. Maak daarom een leuk kaartje met hartjes voor ze en schrijf een lieve tekst op de voorzijde. 

Bruistabletje

Tijd voor ontspanning voor juf (of meester)! Bij de Wibra vond ik een zakje met kleine bruisballetjes. Stop er 2 of 3 met wat confetti in een klein plastic zakje. Leuk kaartje erbij en klaar...

Lievelingsjuf

Minder geschikt voor de meester, maar des te leuker voor de juf. Onder andere bij de Action kun je DIY armbandpakketjes kopen. Maak daarmee een leuke tekst en vul aan met andere kraaltjes. Superlief toch?

UitMUNTend

Voor de uitmuntende juf of meester, die zo goed bezig is nu. Koop een plantje munt en een mandje om deze in te zetten, schrijf een lieve tekst op een blaadje en plak deze op het mandje. Wat ook mogelijk is, maar deze heb ik nog niet kunnen vinden, is een papieren 'lunchzak' gebruiken en daar de tekst op schrijven.

 

Strijk over je hart

Maak een hart van strijkkralen en zet daar in een contrasterende kleur juf of meester in. Een andere vorm, zoals een ster of een rondje kan natuurlijk ook!Veel knutselplezier!