Kidsproof blogTerug

6 gave schaatsplekken in de regio!

24 december
Bij de winter hoort lekker schaatsen met de hele familie! We hebben een paar leuke schaatsbanen voor je op een rijtje gezet. Ga je mee het ijs op?
IJspret in Rotterdam:

Schaatsbaan Rotterdam
Aan het Toepad in Kralingen vind je deze toffe schaatsbaan met een overdekte 400 meterbaan en een overdekte funbaan van 800 m2! na 16:00 uur gaan de regenbooglichtjes aan en schaats je in een tunnel van gekleurd licht. Cool! Even pauze? Loop even naar het gezellige Koek & Zopieplein! Geen eigen schaatsen? Je kunt ze huren. Let op: je kunt hier alleen pinnen en handschoenen zijn verplicht. Winterwijck in Plaswijckpark
Kerstbomen, versieringen en duizenden lampjes… dat is Winterwijck in Plaswijckpark! Kom je schaatsen op de 500 m2 overdekte kunstijsbaan? Om te vieren dat Plaswijck dit jaar 95 jaar bestaat is de schaatbaan dit jaar extra groot en schaats je heerlijk op echt ijs! Heb je geen schaatsen? Geen probleem, in het park kun je ze gratis lenen. Handschoenen zijn verplicht.

Schaatsbaan bij Lake House
Schaatsen met een prachtig uitzicht op het Bergse Bos kun je deze winter bij Lake House! Je beleeft veel ijspret op de 150 m2 baan naast het paviljoen. Uiteraard ontbreekt ook de Koek en Zopie niet én je kunt er op het ijs je kinderfeestje vieren!  


IJspret in de regio:
 Sportboulevard Dordrecht
Hier kun je het hele jaar door schaatsen! Er is een ijshockeybaan, een hardrijbaan en een funbaan. Je kunt hier ijzers huren maar ook je eigen schaatsen laten slijpen.

De Uithof Den Haag
Voor dikke schaatspret kun je ook terecht in de Uithof in Den Haag. Hier kun je ook skiën en snowboarden, karten en games spelen!

Veel schaatsplezier!