Gave schaatsbanen in de regio!

6 december 2023
Bij de winter hoort schaatsen! We hebben een paar leuke schaatsbanen voor je op een rijtje gezet. Hier kun je met de hele familie in en om Rotterdam het ijs op!
Bij deze fijne schaatsbanen kun je heerlijk schaatsen met kids! Vergeet je handschoenen niet!

Schaatsen in Rotterdam:


Schaatsbaan Rotterdam

Aan het Toepad in Kralingen vind je de toffe Schaatsbaan Rotterdam met een overdekte 400 meterbaan en een overdekte funbaan van 800 m2! Na 16:00 uur gaan de regenbooglichtjes aan en schaats je in een tunnel van gekleurd licht. Cool! Even pauze? Loop even naar het gezellige Koek & Zopieplein! Heb je geen eigen schaatsen, geen probleem. Je kunt ze hier huren. Let op: je kunt hier alleen pinnen en handschoenen zijn verplicht. 

Winterwijck in Plaswijckpark

Kerstbomen, versieringen en duizenden lampjes… dat is Winterwijck in Plaswijckpark! Kom je schaatsen op de 500 m2 overdekte kunstijsbaan? Heerlijk op echt ijs! Heb je geen schaatsen? Geen probleem, in het park kun je ze gratis lenen. Kleinere kids krijgen hulp van een banaan of pinguin bij het glijden. Handschoenen zijn verplicht.

Schaatsen in de regio Rotterdam:

 

Winter bij Eurobrouwers

Bij Eurobrouwers in de oude Glasfabriek in Schiedam hebben ze in de wintermaanden een leuke schaatsbaan! Na het schaatsen kun je lekker opwarmen met koek & zopie van de buitenkraam. Bovendien wordt ieder weekend verse sneeuw aangeleverd voor een heus sneeuwballengevecht. Of maak er samen een mooie sneeuwpop mee! 


Schaatsen rond het Stadhuis in Gouda

Van 21 december t/m 15 januari kun je een rondje van 200 meter om het oude Stadhuis in Gouda schaatsen op de Goudse IJsbaan! Ook rondom de ijsbaan zijn er leuke winterse activiteiten. Er zijn schaatsen te huur en bij de Koek & Zopie haal je lekkere warme hapjes en drankjes. Je kunt tickets online kopen of bij de kassa ter plaatse (let op: cashless!). Handschoenen zijn verplicht.Schaatsen bij Avonturenboerderij Molenwaard

Bij Avonturenboerderij Molenwaard ligt deze winter een hele gezellige kinderschaatsbaan. In Fien & Teun thema, hoe leuk is dat?! Schaatsen zijn te leen op het park, dus die hoef je niet mee te nemen. Schaatsen kan nog tot en met 9 februari 2024.

Sportboulevard Dordrecht

Bij Sportboulevard Dordrecht kun je het hele jaar door schaatsen! Er is een ijshockeybaan, een hardrijbaan en een funbaan. Je kunt hier ijzers huren maar ook je eigen schaatsen laten slijpen. Leuk voor het hele gezin is de Frozen Friday!

De Uithof Den Haag

Voor dikke schaatspret kun je ook terecht in De Uithof in Den Haag. Hier kun je ook skiën en snowboarden, karten en games spelen!

Veel schaatsplezier!