• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Jarig kind? Dit zijn leuke buitenfeestjes!

30 mei 2024
Kids vinden niets leuker dan lekker buiten zijn. En dat geldt zéker ook voor hun kinderfeestjes.
We hebben een aantal héle leuke buitenfeestjes verzameld!

Feestje in de wildernis
Bij natuurspeeltuin De Speeldernis ga je een hut bouwen in het speciale verjaardagsbos, daarna smullen van een broodje knakworst of popcorn bij het kampvuur.

Natuurfeestje
Lekker met je vriend(innet)jes het bos in! Dierensporen volgen, schatzoeken, hutten bouwen, katapult schieten … bij Natuur Is Een Feest kun je kiezen uit diverse thema’s.

 

Klimfeestje
Vier je kinderfeestje in de bomen bij klimpark Fun Forest! Verzamel al klimmend bananen en kraak de code van de schatkist! Je kunt op deze locatie ook suppen!

Outdoor feestje
Als je van klimmen, varen, bouwen en lekker buiten spelen houdt, dan zijn de themafeestjes van Outdoor Valley iets voor jou! Van indianenfeestje en speurtocht tot laseravontuur!Boerderijfeestje
Wat ga jij doen bij Hoeve Bouwlust? De boerensurvival, speurtocht, huifkarrentocht? Of toch het maisdoolhof (alleen in de zomer)? Ook leuk: verstop de cadeautjes in de hooiberg. Zoeken maar!

Longboardfeestje
Ouiji Boards leert jou en je vriend(inn)en hoe je moet longboarden. Eerst uitleg en warming-up, dan de basistechnieken en tenslotte nog een paar coole trucs!

Bubble feestje
Echt hilarisch: gehuld in een grote luchtbal bots en knots je lekker tegen elkaar aan! Ook kun je met de bubble bal leuke spelletjes spelen zoals Bumpertje, Verover de bal en Last Bubble standing!

En... welk feestje kies jij? Zit jouw feestje er toch niet bij? Kijk dan even bij ons overzicht van alle kinderfeestjes!

Fijne verjaardag!