Budgetfeestjes

23 januari 2017
Binnenkort een kinderfeestje te organiseren en kan of wil je het niet te duur maken? We hebben een aantal budgetfeestjes voor je op een rijtje gezet, waarbij je niet zoveel geld hoeft uit te geven.
Troovie
Met de Troovie app maak je snel en makkeljk een superleuke, spannende speurtocht voor de kids. Vang bijvoorbeeld met professor Prutttel de monsters of ga met kapitein Jack op zoek naar de geheime schat.



Natuurtalent budgetfeestje
Ga met je partijtje naar Natuurtalent in Rotterdam voor een gezellige middag. Er staat een feesttafel voor jullie klaar, er zijn pannenkoeken, limonade en versgebakken cakejes die je zelf gaat versieren. Daarna kunnen de kids vrij spelen op het terrein of de belevenisroute doen. Hartstikke leuk en voor € 5,- per kind.



Filmfeestje
Ook altijd leuk is met z’n allen naar de bioscoop. Bij Vue in Vlaardingen kun je voor € 5,- per kind naar de film! Je kunt er overigens ook een kinderfeestje boeken met een kidsbox lekkers, iets drinken en een cadeautje voor de jarige voor € 8,50 per persoon.  



Natuurspeeltuin
Neem de kids mee naar een natuurspeeltuin! Lekker een middag klimmen, klauteren, ravotten en met takken, water en zand spelen. Veel natuurspeeltuinen zijn gratis toegankelijk en je neemt gewoon zelf eten en drinken mee.



Feestje thuis
Natuurlijk kun je het budget met een thuisfeestje ook altijd klein houden, terwijl je toch groots kunt uitpakken. Gezellig knutselen of cupcakes versieren kan prima aan de keukentafel en de kids zijn lekker bezig. Hier vind je leuke knutseltips en een recept voor vrolijke cupcakes. Ook leuk: een schminkfeestje! Kijk meteen even hier voor schminkvoorbeelden.

Fijne verjaardag!