• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

21 januari 2024
Een overdekte speeltuin bezoeken, voor kinderen is het altijd een te gek uitje! Lekker binnen spelen, rennen, klimmen, klauteren en ravotten… altijd heerlijk voor de kleine stuiterballetjes om hun energie kwijt te raken. Zeker bij slecht weer, als de regen met bakken uit de hemel komt, is zo'n binnenspeelparadijs een perfect uitstapje voor jonge kinderen.
Bij deze leuke binnenspeeltuinen en overdekte speelparadijsen in de omgeving van Rotterdam kunnen de kids zich heerlijk uitleven! Ballenbak, glijbanen, trampolines, peuterhoek, bouwblokken en nog veel meer om lekker een ochtend of middag mee te spelen!Bungelland

Bij indoor speelparadijs Bungelland is van alles te beleven voor de kids. Klauteren, klimmen, glijden en nog veel meer! Voor de kleintjes is er een aparte peuterzone. Ouders kunnen hun kids in de gaten houden op het terras met een kopje koffie en een tijdschrift. De Wifi is gratis en er is een restaurant met uitgebreide menukaart.
Plaswijckpark

Naast een buitenspeeltuin, dierentuin, theater en park heeft Plaswijckpark een superleuke binnenspeeltuin: Het Huis in de Heuvel van opa en oma Van der Plas. Bij hen thuis mag alles wat thuis niet mag! Op de bedden springen, badschuim spuiten en door de geheime tunnels klimmen….
AdventureDome

Hier kan klein en groot zich vermaken. Dit indoor speelparadijs heeft namelijk verschillende area’s met avontuurlijke klimtoestellen voor verschillende leeftijden. Er is gratis Wifi en een brasserie. Ook is er een outdoor kidsplay, een escaperoom en kun je hier lasergamen en glow-in-the-dark minigolfen!
Monkey Town

De kids hebben veel speelplezier in de grote klim- en klautertoestellen vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes. Ook zijn er ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. En terwijl jij geniet van een kopje koffie of thee kun je je kids prima in de gaten houden. Er is een vestiging van Monkey Town in RotterdamSpijkenisse, BleiswijkSliedrecht en Gouda
FunZone

In deze binnenspeeltuin hebben kinderen gegarandeerd een hele dag speelplezier! Overal waar je kijkt, zie je speelpleinen, elk met hun eigen thema. Er is een klauterplein, extra hoge trampolines en een heuse Klimvulkaan! Voor ouders is er een horecaterras, gratis wifi en weekbladen. Er is een vestiging in Oud-Beijerland en Barendrecht.
De Ballebak

Kids van 1 tot 12 jaar kunnen zich uitleveren in een van de grootste speelstructuren van Nederland tussen de springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Voor de kleinsten is er een apart speelgedeelte. Bij droog weer is ook de buitenspeeltuin geopend.
IndoorPretpark

In dit trampolinepark van maar liefst 400 m2 én grote indoorspeeltuin in één kunnen kids lekker springen en spelen! Er zijn onder andere 3 glijbanen, een powertower, kabelbaan en luchtkussens. Ook kun je er badmintonnen, tafelvoetballen en tafeltennissen.


De Beestenboel

Dit speelparadijs is leuk voor alle leeftijden. Met 1.000 m2 speelplezier hoeft geen kind zich te vervelen. Beklim de superhoge klimtoren, spring op de tampolines en voetbal op hoogte in de arena. De kleinsten spelen op het 3 verdiepingen tellende speeleiland met zachte vloermatten.


Veel (binnen)speelplezier!


PS: we hebben ook toffe buitenspeeltuinen in de regio Rotterdam verzameld! Je vindt ze hier.