De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

14 februari 2017
Voor mijn zoon is buiten spelen het leukste wat er is! Maar met het Hollandse weer is het soms toch wel héél lekker om binnen te spelen. Maar om nou binnen te rennen, klimmen, klauteren en ravotten…
Daarom bij deze de leukste binnenspeeltuinen in de omgeving van Rotterdam, waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven!Bungelland
Hier is van alles te beleven voor de kids. Klauteren, klimmen, glijden en nog veel meer! Voor de kleintjes is er een aparte peuterzone. Ouders kunnen hun kids in de gaten houden op het terras met een kopje koffie en een tijdschrift. De Wifi is gratis en er is een restaurant met uitgebreide menukaart.
Plaswijckpark
Naast een buitenspeeltuin, dierentuin, theater en park heeft Plaswijckpark een superleuke binnenspeeltuin: Het Huis in de Heuvel van opa en oma Van der Plas. Bij hen thuis mag alles wat thuis niet mag! Op de bedden springen, badschuim spuiten en door de geheime tunnels klimmen….
AdventureDome
Hier kan klein en groot zich vermaken. Dit indoor speelparadijs heeft namelijk verschillende area’s met avontuurlijke klimtoestellen voor verschillende leeftijden. Er is gratis Wifi en een brasserie. Ook is er een outdoor kidsplay, een escaperoom en kun je hier lasergamen en glow-in-the-dark minigolfen!
Monkey Town Rotterdam
De kids hebben veel speelplezier in de grote klim- en klautertoestellen vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes. Ook zijn er ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. En terwijl jij geniet van een kopje koffie of thee kun je je kids prima in de gaten houden. Er is een vestiging van Monkey Town in Spijkenisse
, in Bleiswijk, in Sliedrecht en in GoudaAvontura
Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag speelplezier! Overal waar je kijkt, zie je speelpleinen, elk met hun eigen thema. Er is een klauterplein, extra hoge trampolines en een heuse Klimvulkaan! Voor ouders is er een horecaterras, gratis wifi en weekbladen. Er is een vestiging in Rotterdam, Oud-Beijerland en Barendrecht.
De Ballebak
Kids van 1 tot 12 jaar kunnen zich uitleveren in een van de grootste speelstructuren van Nederland tussen de springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Voor de kleinsten is er een apart speelgedeelte. Bij droog weer is ook de buitenspeeltuin geopend.
Indoorpretpark
In dit trampolinepark van maar liefst 400 m2 en grote indoorspeeltuin in één kunnen kids lekker springen en spelen! Er zijn onder andere 3 glijbanen, een powertower, kabelbaan en luchtkussens. Ook kun je er badmintonnen, tafelvoetballen en tafeltennissen.
Plays2Be
Dit speelparadijs biedt volop speelplezier! Er zijn snelle glijbanen en spannende gangetjes met geheime routes die kids kunnen volgen, er is een gigantische ballenbak, lasergames, een uitdagende escaperoom en een klimpark. Voor de ouders is er een fijne lounge.
De Beestenboel
Dit speelparadijs is leuk voor alle leeftijden. Met 1.000 m2 speelplezier hoeft geen kind zich te vervelen. Beklim de superhoge klimtoren, spring op de tampolines en voetbal op hoogte in de arena. De kleinsten spelen op het 3 verdiepingen tellende speeleiland met zachte vloermatten.


Veel (binnen)speelplezier!

PS: ken jij nog een superleuk binnenspeelparadijs in de regio Rotterdam dat hier nog niet bij staat? Laat het ons weten!