5x Leuke HomeMade herfstbaksels

7 oktober 2023
Samen iets lekkers bakken? Wij hebben dé tip voor je! Met HomeMade kan íedereen de leukste baksels op tafel zetten. Kan niet fout gaan! Bekijk onze 5 favorieten.

Altijd succes met HomeMade bakmixen!

De recepten van HomeMade zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook supermakkelijk om te maken. Kijk eens wat een onwijs leuke herfstachtige baksels je ermee kunt maken. Gegarandeerd baksucces! En fijn; alle bakmixen zijn gewoon in de supermarkt te verkrijgen. 

1. Brownie spookjes

Zoek je een leuke traktatie voor je jarige kind, of een te gekke zoete snack voor op een Halloween-feestje? Deze Spook Brownies zijn heel gemakkelijk te maken met de HomeMade mix voor brownies en een paar marshmallows! Bekijk hier hoe je deze leuke Spook Brownies maakt.


2. Paddenstoelen tompoucen

Na een boswandeling lekker aan de thee met paddenstoelentompoucen; wat een beloning! Wij dachten dat tompoucen hartstikke lastig zouden zijn om te maken, maar niets is minder waar. Met de mix van HomeMade zet je ze in een handomdraai op tafel. Lees hier hoe je deze mooie paddenstoelentompoucen maakt.

3. Halloween koekjes

Met de Zonnebloemkoekjes bakmix van HomeMade maak je perfecte koekjes in allerlei vormen. Dus ook in de vorm van spookjes, vleermuizen en pompoenen. Dát is nog eens lekker griezelen! Moeilijk? Nee hoor! Lees hier hoe je ze maakt.


4. Uilenkoekjes

Met de Winter Feestkoekjes mix van HomeMade kun je ook deze súperschattige uiltjes maken. Om het deeg te bereiden hoef je alleen water aan de mix toe te voegen. Dit maakt deze koekjes ook ideaal om door je kind helemaal zelf te laten maken! Lees hier hoe!  


5. Egel-chocoladekoekjes

Zijn het geen schatjes? En ze zien er niet alleen super cute uit, deze egelkoekjes zijn ook nog eens om je vingers bij af te likken. Gemaakt van de HomeMade chocolate-chip koekjesmix en ook weer mega makkelijk en met fantastisch resultaat! Lees hier hoe je deze beestachtig lekkere koekjes in een handomdraai op tafel zet. 


Kun je geen genoeg krijgen van het bakken? Naast deze superleuke en lekkere bakrecepten, biedt HomeMade nog veel meer inspiratie om gezellig samen met je kinderen te bakken. Zo zijn wij ook fan van de heerlijke Plaatcake met bramen, de Mini appeltaartjes en de wolkachtige Marmer cake. 

We wensen jullie heel veel bakplezier samen!

Wil je jullie baksuccessen delen? Tag @homemadebakmixen en @kidsproof.nl om jullie resultaten te showen!