Wij vierden een kinderfeestje bij Bounce Valley

6 september 2021

Met 12 kids togen we op een warme dag naar Bounce Valley, om de verjaardag van dochter Jill te vieren. Dit nieuwe Airpark zit in Capelle aan den IJssel in een enorme hal, nokvol luchtkussens, glijbanen, klimmuren, verhogingen, obstakels, hindernisbaan, whipe-out, ninja-run én coole games. Helemaal te gek dus voor een middag vol springen, klimmen, glijden en spelen!  

Een kinderfeestje bij Bounce Valley is te gek!
Bij binnenkomst zien we meteen al hoe enorm groot dit Airpark is. Vanaf het hoge terras kun je bijna de hele hal overzien en dat oogt al meteen heel spectaculair!

Speciaal voor ons feestje is er een tafel gereserveerd, waar we alle spullen kunnen neerleggen. Eerst krijgen de kids de speciale BOUNCE-sokken, die ervoor zorgen dat ze goed grip hebben op de luchtkussens (deze mogen mee naar huis). Snel sokken aan en bouncen maar!De kids stuiven meteen weg naar de Ninja Run, de Free Jump en de Wipe Out. Zo, die zijn wel even zoet! Wij settelen ons op de bank met een drankje en kunnen vanaf het hoge terras mooi bekijken hoeveel plezier ze hebben. We mogen overigens ook gewoon meespringen en glijden als we dat willen, maar voorlopig vermaken we ons prima met toekijken én de gratis wifi!

Één groot springavontuur
De verschillende air-attracties zijn superleuk voor kinderen (maar stiekem ook voor volwassenen!). Bij de Obstacle Run kom je allerlei hindernissen tegen. De climbing wall en de Pyramid beklimmen zijn leuke uitdagingen, net als op de Stepping Stones proberen te blijven. De Pillow Bash is hilarisch, de Extreme Slide alleen voor de echte durfals! En probeer vooral de zwaaiende armen van de Wipe Out te ontwijken!Zo nu en dan komen de kids even aan de tafel uitrusten - het is een behoorlijk actief feestje - en wat drinken. Gelukkig kunnen we onbeperkt limonade tappen, want al dat gespring maakt heel dorstig!

XL, Unlimited of Night Deal?
Je kunt bij Bounce Valley kiezen uit diverse arrangementen. Wij hadden het Bounce Party XL feestje geboekt en werden halverwege het feestje verwend met nachos en heerlijke milkshakes. Ook kun je onbeperkt limonade drinken en krijgt de jarige een leuk cadeautje.Gevraagd naar wat het leukste was bij Bounce Valley, kwam het spel Catch the Light als állerleukste naar voren. Bij deze speed & relfex game moet je de lampjes, die telkens ergens anders oplichten, zo snel mogelijk uit slaan. Maar eigenlijk was álles leuk! Een heel geslaagd feestje, dus!Een uur bouncen kan al vanaf € 9,95 p.p. inclusief de speciale sokken. Een Bounce Party is vanaf € 16,95 p.p. te reserveren.

Tips:
  • We kregen van tevoren het advies om een lange broek aan te trekken, dat glijdt beter op de glijbanen.
  • Het is een overdekte locatie en het is er best warm. Zeker met al het gespring is het aan te raden - voor de kids en voor jezelf - om niet te warm te kleden (maar dus wel een lange broek of legging).
  • Bij ons kinderfeestje zat het erbij, maar als je een losse ticket boekt, kun je voor € 2,50 een Bounce Booster erbij kopen. Dan mag je tijdens je bezoek onbeperkt koude limonade tappen.
  • Wij zaten boven, op het hoge terras, maar ook beneden naast de luchtkussens zijn er gezellige zitjes. Heel fijn als je kind nog klein is, dan kun je het nog beter in de gaten houden.

Bounce Valley in Capelle aan den IJsel is nu nog het enige Airpark in Nederland, maar binnenkort opent Bounce Valley Breda haar deuren en in oktober gaat Bounce Valley Enschede open. Zelf ontdekken hoe leuk bouncen is? Kijk hier voor alle info en reservering! Naar de website