5 x superleuk uit eten met de kids!

1 december 2019
Zoek je een fijn restaurant waar ook de kids het naar hun zin hebben? We hebben een paar héle leuke kindvriendelijke eetadresjes voor je op een rijtje gezet. Voor elk moment van de dag, dus van ontbijtgelegenheid tot avondeten.
Voor vroege vogels én uitslapers!



Niks geen ontbijt tot 11 uur, bij Baker&Moore in hartje centrum van Rotterdam kun je gewoon de héle dag een ontbijtje scoren. Naast hun all day breakfast-concept hebben ze heerlijke koffie en verse sappen én kun je je eigen sandwich, salade of yoghurt samenstellen volgens het principe Create it Yourself. Kids vermaken zich prima in de gezellige kinderhoek, daaromheen vind je relaxte zitplekken waar ouders een oogje op hun koters kunnen houden.


Eat, drink, play, relax




Juffrouw van Zanten staat voor gezelligheid én goed eten! De kaart is om van te watertanden, van Smoothie bowl tot pancakes en van lunchproeverij tot pastrami sandwich. De speciale kidsbrunch is echt een feestje! Diner kan in de vestiging in West met een avondkaart vol comfortfood. Kleine gasten kiezen de Bento bowl, die ze zelf samenstellen of gaan bijvoorbeeld voor kip, patat en appelmoes. Ook kunnen de kleintjes aan tafel lekker spelen met allerlei speelgoed of knutselpakketjes.


Eten en spelen!



Volop spelen en heerlijk eten kunnen de kids bij Tasman in Rhoon! Op de kaart staan diverse lekkere pizza’s én zoete en hartige pannenkoeken! Ouders genieten van zalige kip van het spit, spareribs of andere lekkernijen van de kaart en kunnen uitgebreid tafelen terwijl de kids beneden in de speelkelder veel plezier maken! En wist je dat ze ook een heel tof kabouterpad hebben, waar de kids mét knapzak kaboutersporen kunnen zoeken? Wel even van tevoren reserveren! 


Voor kleine en grote beren



Naast een uitgebreide lunchkaart kun je bij De Beren in Bleiswijk ook ’s avonds kiezen uit heel veel lekkere gerechten, van grillspecialiteiten tot vegetarisch! Kleine beren smullen van een kinderburger, ribbetje of pastagerechtje. Zijn de kids uitgegeten? Hup naar de bovenverdieping, waar ze naar hartelust kunnen spelen in het grote speeltoestel en Disney-tv kunnen kijken. Hierboven kan ook worden gegeten. Ideaal voor een kinderfeestje!

Kids zijn koning! 



Bij de Koningshoeve in Klaaswaal weten ze precies hoe ze het de kids naar de zin kunnen maken! Op de speciale kindermenukaart staan dezelfde gerechten, maar dan in kleine porties. Zoals mini-carpaccio of kipspiesje, maar ook een frikandel of kroket staat op de kaart. Zijn de buiken vol, dan kunnen de kids spelen in de kleine-gastenhoek, die zeker niet klein is. Bij mooi weer zijn ze buiten te vinden op de skelterbaan, trampoline en in de leuke speeltuin! 


Check onze rubriek Uit Eten voor nóg meer kidsproof restaurants in de regio Rotterdam!