Superleuke kindvriendelijke restaurants in en om Rotterdam

26 november 2018
Met het hele gezin uit eten? Niets fijners als de kids het dan ook naar de zin hebben! We hebben een aantal superkindvriendelijke eetadresjes voor je op een rijtje gezet!


Breakfast in Rotterdam HQIn de leuke vintage furniture shop Spullen voor in je huis vind je het gezellige Breakfast in Rotterdam HQ. Onder het motto ‘Ontbijt kan altijd’ kun je hier de hele dag terecht voor een van de heerlijke ontbijtjes met klinkende namen als Un-beet-able hummus en Honey Brie. En welk kind wil nou niet een Fruit Jungle of Mr. Bear op zijn bordje! Ook heel kidsproof: de babycinno! Kids vermaken zich bovendien prima in de leuke speelhoek!

SupermercadoBij Supermercado vind je geen kroket of pannenkoek op de kaart. Uit de swingende Latijns-Amerikaanse keuken komen heerlijkheden als empanada’s, ceviche en zalm of ribeye van de houtskoolgrill. Voor de kids zijn er kleine hapjes zoals mini-taco’s en nachos, maar ook gegrilde kip en salchicha. Zijn de kleintjes uitgegeten? Dan kunnen ze volop spelen in de leuke Mini Mercado.

Juffrouw van ZantenGezelligheid en genieten staan voorop bij Juffrouw van Zanten! En dat zie je in alles terug, van de inrichting en de bediening tot de menukaart. Kids kunnen hier uit losse ingrediënten zelf hun menu samenstellen. Ook heel fijn: ze kunnen aan tafel spelen uit de speciale speelbak! De vestiging in Kralingen heeft ook nog een speelhoek, in West vind je een kleine tuin met speelgelegenheid.

Lake HouseNa een heerlijke wandeling in het Bergse Bos schuif je bij Lake House aan voor lunch, diner of een bite! Op het kindermenu staan o.a. kidsburgers, kibbeling en een Punky ijsje toe. En dan door naar de toffe speeltuin buiten! Extra leuk: op beide kerstdagen kunnen kinderen in de kinderkerst-zaal knutselen onder toeziend oog van geschoolde nanny’s én krijgen ze een leuk cadeautje mee!

De Beren Bleiswijk Hier vindt iedereen iets lekkers op de kaart! Naast een uitgebreide lunchkaart kun je bij De Beren Bleiswijk ‘s avonds terecht voor o.a. een fijne steak, saté of spare ribs. De kids smullen van hun kinderburger, pasta of ribbetje. Als ze uitgegeten zijn, verdwijnen de kids naar boven, waar een groot speeltoestel staat en waar ze Disney-tv kunnen kijken! Hierboven kan ook worden gegeten. Ideaal voor een kinderfeestje! 

Brasserie ScheffersDe huiselijke sfeer valt meteen op als je bij Brasserie Scheffers binnenstapt voor een lekkere lunch, fijn diner of goede kop koffie. Er is een speciale kinderkaart met regelmatig wisselende gerechten. Aan de muur vind je de specials, ook voor kids! De kleintjes vermaken zich bovendien prima met boekjes en speelgoed in de mooie speelhoek. Op Eerste en Tweede Kerstdag zijn ze open voor een feestelijk kerstdiner!