10 leuke terrasjes voor kids in en om Rotterdam

19 juni 2016
Niks leukers dan op het terras vertoeven terwijl de kids zich ook prima vermaken. Hier kan het!
Bij enigszins mooi weer stromen ze meteen vol, de terrassen! Lekker in de zon, drankje binnen handbereik en dan kopjes kijken, heerlijk. Helemaal fijn is het als de kids zich ook kunnen vermaken. Daarom hieronder een top 10 van leuke terrassen en tuinen waar zowel jij als je kids het prima naar de zin hebben.

Restaurant Bergsche Plas
Bij dit familierestaurant zit je heerlijk op het terras aan het water, terwijl de kinderen smullen van een lekkere pannenkoek. De kids kunnen bovendien ook lekker spelen in de naast het restaurant gelegen Speelpolder in het Lage Bergse Bos!

De Koninghoeve
Midden in het mooie landschap van de Hoeksche Waard met uitzicht op de weilanden ligt De Koningshoeve. Op het heerlijke terras geniet je van het lekkere eten, de kids kunnen kiezen van het Kleine Gasten Menu. Zijn ze uitgegeten, dan op naar de trampoline en de skelterbaan!  


Brasserie Waalhaven en Vroesenpaviljoen

Brasserie Waalhaven
Pal aan de startbaan van Rotterdam Airport staat de replica van het oude restaurant Waalhaven. Je kunt hier de vliegtuigen bijna aanraken! Bij het terras is bovendien een fijne speeltuin met bordjes voor de verschillende type vliegtuigen die voorbij komen! 

Vroesenpaviljoen
Midden in het leuke Vroesenpark ligt het net zo leuke Vroesenpaviljoen. Een plek waar je heerlijk kunt genieten van het park én smullen van de heerlijke, verrassende gerechten. Ook zijn er regelmatig optredens en workshops.   

Tante Toos
Naast lekkere pannenkoeken hebben ze bij Tante Toos ook een superleuke speelweide met een speeltuin én een grote trampoline, waar de kids lekker kunnen spelen, spingen en ravotten terwijl jij heerlijk op het terras zit, met zicht op de speelplek.   Parqiet en Tasman.

Parqiet

In het Euromastpark vind je restaurant Parqiet. Een heerlijk rustige plek midden in de hectiek van de stad. En terwijl jij op het terras zit of in een van de strandstoelen luiert, vermaken de kids zich in het park.   

Tasman.
Dit restaurant in Rhoon ligt prachtig, vlakbij De Grienden, de haven en de golfbaan. Je kunt hier terecht voor lunch en diner. Kids smullen van pannenkoeken, kip of pizza. Het ijs wordt ambachtelijk in huis gemaakt en is heerlijk! Er is een speeltuin bij het restaurant. Ook kunnen de kids klimmen in het klimbos en golfen.  

Stadsboerderij Natuurtalent
Nog een rustige plek met een heerlijk terras vind je bij Stadsboerderij Natuurtalent, gelegen aan de rand van Rotterdam. Op het terrein staan boomhutten en speeltoestellen, ook lopen er wat dieren rond. Het publiek is gezellig gemeleerd en op het heerlijke terras geniet je van lekkere biologische producten. 


Lake House en De Vreemde Vogel

Lake House
Op een prachtige plek midden in het recreatiegebied De Rottemeren ligt paviljoen Lake House. Lunch en diner worden heir bereidt met dagelijks verse ingrediënten. Terwijl ouders neerstrijken op het grote terras aan het water, vermaken de kids zich prima in de grote speeltuin ernaast.

De Vreemde Vogel
Echt een pareltje is De Vreemde Vogel in Vlaardingen! Op het beschutte terras aan het water is het heerlijk zitten. Op het terrein is verder ook een kinderboerderij, natuurspeeltuin, speelveld en een roeibootje. Verder vind je er ook een heel bijzonder en heel tof buitenhotel met een raket, vogelhuisjes en een vliegtuig als logeerplek! 


Geniet van de zon!