Arshak Body & Budo WorldTerug naar het overzicht

Kom in beweging, verbeter je conditie. coördinatie en ritme en heb vooral ook plezier!
Bij Arshak Body en Budo World kun je verschillende leuke jeugdsporten beoefenen, zoals Streetdance, Judo, Fitness en Kick 4 Kids!

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten maar op straat, in clubs en middelbare scholen. Het wordt gezien als een onderdeel van de hiphop en funkdance stijlen, die hun oorsprong in de jaren 70 hebben.

Judo voor kids is een gericht stoeispel met een bijzondere discipline, ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke groei. Bij jeugdfitness wordt in een gezellige sfeer samen met leeftijdgenoten (vanaf 10 jaar) onder begeleiding gewerkt aan de ontwikkeling van het spierweefsel en het uithoudingsvermogen.

Kick 4 Kids is een groepsles van 50 minuten voor kinderen vanaf 7 jaar. Je oefent trap- en stoottechnieken op een kickpaal en werkt aan je conditie en kracht met je eigen lichaamsgewicht. Dit onder begeleiding van muziek.

Meer weten? Kijk op de website van ABBW voor alle informatie, klik hiervoor op de roze button.

Tip: volg je Kidsproof al op 
Facebook? We hebben zoveel leuke tips met je te delen!

Arshak Body & Budo World

Langstraat 2
3162WC Rhoon
Openingstijden Kijk voor de openingstijden en het lesrooster op de website. Klik hiervoor op de roze button. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden