Duikcentrum Haai FiveTerug naar het overzicht

Kom duiken bij Haai Five en wordt een echte duiker! Cool!
Haai Five is de grootste duikclub voor kids van Nederland. Met een echte duikfles en perslucht kun je hier een echte duiker worden. Hoe gaaf is dat!

Vanaf 8 jaar kun je hier onderwateravonturen beleven met het Scuba Rangers Programma. De Scuba Rangerlessen worden elke week verzorgd in verschillende zwembaden in de regio Rijnmond. Kijk op de website waar les gegeven wordt. Wie weet dicht bij jou in de buurt!

Je begint uiteraard met een basiscursus. Hierin wordt je opgeleid tot Demo Diver. In 5 stappen leer je de vaardigheden en doe je kennis op die je nodig hebt om straks een echte Scuba Ranger te worden.

Als je een Demo Ranger bent, begint de pret pas echt. Je kunt dan verder gaan met het verbeteren van je duiktechniek. Doe dit door deel te nemen aan één van de vele specialisaties. 

Ben je nieuwsgierig en heb je wel zin in een nat pak? Ga dan naar de website en check de mogelijkheden. Klik hiervoor op de roze button.

Tip: Ontvang je de Kidsproof nieuwsbrief al? Meld je aan en je bent altijd op de hoogte van de leukste activiteiten.

Duikcentrum Haai Five

Koolhovenstraat 7
3125 BT Schiedam
Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden