Golfcenter SeveTerug naar het overzicht

Een echte buitensporter? Dan is golf misschien wel iets voor jou!
Altijd al lekker buiten willen sporten met je vriendjes en vriendinnetjes? Dat kan bij Golfcenter Seve! Voor de Seve juniors staan professionele begeleiders te springen om jonge golfers enthousiast te maken voor het golfen!

Met een team van ervaren professionals heeft Golfcenter Seve zich gespecialiseerd in een Juniors programma voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. Hiermee bieden ze kinderen de kans kennis te maken met golf, een handicap te halen en te verlagen en er zelfs een topsport van te maken.

Golfen uitproberen? Doe een gratis proefles! Dit kan iedere vrijdag van 16.00-17.00 uur. Wel even uiterlijk een dag van tevoren aanmelden via de groene button 'Direct mailen'. 

Voor verschillende leeftijden en niveaus zijn er groepslessen. Kijk op de website welke het beste bij je past of aansluit.

Tip: Volg je ons al op Facebook? We hebben heel veel leuke tips met je te delen!

Golfcenter Seve

Kleiweg 480
3045PM Rotterdam
Openingstijden Kijk voor de tijden op de website! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rotterdam met kids

Rotterdam met kids

Weekendje Rotterdam met de kids gepland? Er is zoveel leuks te zien, doen en beleven in de stad! Lees hier de blog van collega Annemarie die met haar gezin een paar dagen in Rotterdam vertoefde en dé hotspots verzamelde.

Naar de stad!