Theaterles voor kleutersTerug naar het overzicht

Een speelse theaterles met veel dans-, spel- en zangelementen voor de stoere kleuter bij Hofplein!
Hoe danst een piraat? Hoe loopt een prins? Wat doet een spook? Kom erachter tijdens de theaterles voor kleuters bij Hofplein!

Door middel van thema's leert je kleuter samenspelen, uiting geven aan zijn of haar emoties en motoriek ontwikkelen.

De kinderen leren niet alleen spelen met elkaar, maar ook kijken naar elkaar en maken op een speelse wijze kennis met theater.

Heel stoer, zonder papa of mama, met alleen maar andere kids ontdekken wat je allemaal kunt doen in het theater. Voor kleuters van 4 en 5 jaar.

De Kleutertheaterlessen zijn te volgen op de leslocaties Hofplein Rotterdam Delfshaven (woensdag, zaterdag en zondag) & Hofplein Barendrecht (zaterdag).

Klik via de roze button door naar de website van het Hofpleintheater!

Bij het Hofpleintheater kan je nog veel meer leuke dingen doen. Bekijk ons overzicht van leuke clubjes en lessen in Rotterdam.

Hofplein De Theaterschool

Pieter de Hoochweg 222
3024 BJ Rotterdam
Openingstijden Kijk op de website van Hofpleintheater voor de lestijden. Prijs €70 voor 10 lessen (45 minuten per les) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rotterdam met kids

Rotterdam met kids

Weekendje Rotterdam met de kids gepland? Er is zoveel leuks te zien, doen en beleven in de stad! Lees hier de blog van collega Annemarie die met haar gezin een paar dagen in Rotterdam vertoefde en dé hotspots verzamelde.

Naar de stad!