JCR JudoTerug naar het overzicht

Leer judoën op verschillende locaties in Rotterdam en Barendrecht (4+)!
Bij de erkende judoclub JCR Judo kunnen kinderen vanaf 4 jaar lessen volgen in Rotterdam en Barendrecht. 

Plezier en prestaties ontmoeten elkaar hier. Door judo leren kinderen positief om te gaan met agressie, winnen en verliezen. Judo is bovendien beschaafd. Je leert je tegenstander te overmeesteren zonder hem of haar te blesseren. Verder staan aspecten als respect, normen en waarden, omgaan met agressie, samenwerken, weerbaarheid, zelfvertrouwen en discipline centraal. En vooral ook sportief bewegen en veel plezier maken! Een perfecte sport voor kinderen dus. 

JCR Judo is onderscheiden met het keurmerk van de Judobond Nederland en heeft zich zo aangesloten bij de beste judoclubs in de regio.

KIDSPROOF-ACTIE 2021 (tot 17 oktober 2021)

We hebben een leuke Kidsproof-actie voor je: schrijf je kind nu in als lid voor 1 jaar bij JCR Judo en maak met je persoonlijke lidnummer kans op een JCR Judo tas of een gratis judopak in jouw maat. Vermeld bij de inschrijving onder het kopje opmerkingen dat het gaat om de KIDSPROOF-actie. De actie loopt tot 17 oktober 2021.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website van JCR Judo, klik hiervoor op de roze button. 

PS. We hebben nog meer leuke tips voor jou op Facebook!

JCR Judo

Verschillende locaties
Rotterdam en Barendrecht
Openingstijden Zie de website voor de locaties en lestijden Prijs Vanaf € 20,- per maand Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mooi muzikaal verhaal

Mooi muzikaal verhaal

De krekel zou elke dag jarig willen zijn, de duizendpoot wenst nieuwe schoenen en de eekhoorn wil voor iedereen een lied maken. Beleef het mooie, muzikale verhaal De liefste wens (6+) met het Rotterdams Philharmonisch Orkest op zondag 2 april in de Doelen.

Met tof voorprogramma!