Zingen voor kidsTerug naar het overzicht

Van peuters tot tieners, iedereen mag meedoen met de zanggroeplessen!
Van zingen word je vrolijk. Je krijgt er energie van. Zangdocent Jacqueline Janssen biedt daarom zangcursussen aan kinderen van alle leeftijden, vanaf 4 jaar. Er zijn meerdere zanggroepen voor de diverse leeftijden.

De kinderen leren hun stem op een gezonde manier gebruiken en trainen hun oren, zo werken ze aan zuiver zingen. Ook is er aandacht voor noten leren lezen. In het groepje wordt er ook gewerkt aan meerstemmigheid en aan divers repertoire in verschillende talen. Naast kinderliedjes en klassiek repertoire voor de kinderstem komen ook Disneyliedjes en hedendaagse popliedjes aan bod.   

Kijk voor meer informatie over de zanglessen op de website van Jacqueline via de roze button!

Tip: Meer leuke verenigingen, sporten en workshops voor kinderen in Rotterdam vind je in de categorie Clubjes!

Jacqueline Jansen zangdocent

Centuurbaan 19
3051 AE Rotterdam
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele zangtijden. Prijs Zie website. Klik hiervoor op de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden