Leukste klimclub van DordtTerug naar het overzicht

Word lid van Mountain Club in Dordrecht, voor alle kids die klimmen het leukste vinden dat er is!
Vindt jouw kind klimmen of boulderen het leukste wat er is? Maak hem of haar lid van de Mountain Club van Mountain Network in Dordrecht.

De Mountain Club is dé klimclub van Mountain Network voor enthousiaste jeugdige klimmers of boulderaars. Op wekelijkse basis kunnen ze trainen, waarbij plezier en spelenderwijs leren klimmen of boulderen centraal staat. Daarnaast worden er ook regelmatig leuke nevenactiviteiten georganiseerd, zoals het Ardennenweekend.

Bij Mountain Network leert je kind alles over klimmen, technieken en zekeren. En ondertussen leren ze ook nieuwe klim- of bouldermaatjes kennen. Lid worden van de Moutain CLub kan al vanaf 7 jaar.

Wil je eerst kijken of klimmen of boulderen wel iets voor jouw kind is, volg dan eerst een proefles.

Meer weten over het klimmen bij Mountain Network? Klik op de roze button om naar hun website te gaan.

Mountain Network

Maria Montessorilaan 3a
3312 KJ Dordrecht
Openingstijden Zie de website voor het rooster Prijs Zie website voor de actuele tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op kamp in de zomervakantie

Op kamp in de zomervakantie

Een weekje zeilen, theater maken, op avontuur of sporten? Of wordt het paardrijden of een taal leren? Wat ze ook gaan doen, op kamp gaan is voor veel kinderen een fantastische ervaring! Wij verzamelden een aantal toffe vakantiekampen, met of zonder overnachting!

Naar de vakantiekampen