Muziekles voor kinderen in Rotterdam
Muziekles

Muziekles voor kinderen in Rotterdam

Goede en leuke muzieklessen voor kinderen in Rotterdam? Kies uit zangles, gitaarles, pianoles en meer instrumenten.

Piano, gitaar, dwarsfluit, blokfluit, drummen, viool of saxofoon? Leer het van een muziekdocent aan huis of op een muziekschool.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 25 resultaten
Pagina: 1
totaal 25 resultaten
Pagina: 1

De leukste muzieklessen en zanglessen voor kinderen in de regio Rotterdam

Op zoek naar een fijne muziekschool of zangschool voor kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam? Wij hebben alle leuke muziekslessen en zanglessen voor kinderen verzameld.

Voor wie een instrument wilt leren spelen is er keuze uit gitaar, piano, dwarsfluit, blokfluit, drumles, viool, saxofoon en meer. Ook voor kleine zangers en zangeressen zijn er leuke zanglessen, musicallessen en kinderkoren te vinden op Kidsproof Rotterdam.

Pianoles, gitaarles, zangles en vioolles in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Er is in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse een groot aanbod aan muzieklessen. Kinderen kunnen muzieklessen aan huis volgen, op muziekles bij de muziekdocent thuis of op les bij een muziekschool. Nu nog kiezen! Wordt het pianoles, gitaarles, zangles of toch een cursus dj?

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke muzieklessen voor kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam.