PlayfitTerug naar het overzicht

Peutergym, Peutersport en Kleutersport in Rotterdam.
PlayFit is een speels en leerzaam bewegingsprogramma voor peuters en kleuters in een veilige, kindvriendelijke en niet-competitieve omgeving.

Het programma leert kinderen de grondbeginselen van zowel traditionele als vernieuwende sporten op een leuke manier, zodat ze een breed perspectief aangeboden krijgen. Om vervolgens een bewuste keuze te kunnen maken voor een sport na het programma.

De sporten die je onder andere beoefent, zijn voetbal, turnen, judo, taekwondo, tennis, atletiek, basketbal, hockey, korfbal, freerunnen, klimmen en meer! Hierbij worden naast het sportcomponent ook de grove motoriek, oog-hand / voet-oogcoördinatie en balans verbeterd.

Het programma is ontwikkeld door een sport- en bewegingswetenschapper, psycholoog, docent bewegingsonderwijs, ervaringsdeskundigen, sportinstructeurs en weerbaarheidstrainers met jarenlange lesgeefervaring aan kinderen.

Meedoen met een proefles?
Tijdens een proefles met jouw kind kun je een goed beeld krijgen van een PlayFit-les. Een proefles is gratis! Meld je aan via het formulier op de website, klik door op de roze button.

Meer leuke clubjes, ook voor oudere kinderen, vind je in ons handige overzicht!

Playfit

Coverstraat 15
3025 TA Rotterdam
Openingstijden Het seizoen is opgedeeld in twee blokken van 14 lessen. Prijs 1 losse les € 8,50. 10 strippen € 49. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden