Kindercursussen bij SKVRTerug naar het overzicht

Ontdek de leuke cursussen en workshops voor kids bij SKVR!
Bij SKVR kunnen kinderen allerlei te gekke cursussen en workshops volgen. Kijk wat je leuk vindt en ontdek wat jij allemaal kan!

Muziek
Bij SKVR krijg je muziekles op jouw niveau en op de manier die bij jou past, van klassiek en jazz tot rock en pop. Voor de allerkleinsten is er muziek op schoot en kleuterpiano, vanaf 6 jaar is er muziekoriëntatie. Of ga zingen in het kinderkoor!
 
Dans
Van kleuter tot senior, beginner of gevorderde, moderne danse rod hiphopper, voor iedereen is er een cursus. 

Jeugdtheater
Vind je het leuk om toneel te spelen? Vanaf 4 jaar kun je bij SKVR beginnen op je eigen niveau en daarin doorgroeien. Sta jij straks op het podium?

Beeldende kunst, mode & design
Houd je van tekenen, schilderen, kleien, ontwerpen  en mode? Dan is de KinderKunstAcademie echt iets voor jou. Er zijn cursussen voor alle leeftijden. 

Fotografie & Media
Wil je leren animaties maken en video's monteren? Kids van 9 t/m 12 jaar kunnen in het Media Atelier aan de slag met video- en fotocamera, animatie en computer. 

Enthousiast geworden over een cursus? Kijk voor alle informatie op de website van SKVR. Klik hier voor op de roze button.

Tip: volg je Kidsproof al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips met je te delen.

SKVR

Dalweg 5
3075 LR Rotterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Griezelconcert

Griezelconcert

Durven jullie 30 oktober naar de Doelen voor het Griezelconcert Halloween (6+) van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Met superspannende muziek en een lekker eng griezelverhaal. Kom verkleed én iets vroeger, want het gratis randprogramma is ook akelig leuk. Check ook de winactie met gave Halloweenprijzen!

Durven jullie?