van MaanenbadTerug naar het overzicht

Spetter, spatter, spater, lekker kletteren in het water bij Sportfondsen Rotterdam Noord.
Waterpret is voor iedereen. Heerlijk ravotten in het water met de kids of een beetje oefenen met zwemmen. 

Ook bij Sportfondsen Rotterdam Noord leer je zwemmen volgens de methode en eisen van het zwem-ABC. Voor kinderen tot 8 jaar is het nijlpaardje Jip de mascotte van de zwemlessen. Op een speelse en vrolijke manier ontdekken de kinderen de wondere wereld van het water. 

De vissenkom is de instroomgroep voor alle zwemleskinderen. In de vissenkom worden de kids vertrouwd gemaakt met de basisprincipes van het zwemmen. Hierna stromen ze door naar de zwemlessen voor het A-deel van het zwem-ABC. Geïnteresseerd en wil je je kind inschrijven? Kijk dan op de website, roze button, voor meer informatie hierover.

Nu zwem-ABC garantie in 90 lessen! Bij Sportfondsen Rotterdam Noord geven ze de garantie dat je nooit méér betaalt dan 90 lessen. Je krijgt dus een financiële garantie. Wel zo lekker dat je weet waar je aan toe bent!

Tip: na de restauratie is ook weer het buitenbad beschikbaar. Hier kun je tijdens de zomermaanden heerlijk buiten zwemmen en zonnen op de ligweide. 

Tip: volg ons op Facebook, we hebben heel veel leuke tips om te delen!Sportfondsen Rotterdam Noord

van Maanenstraat 8
3038 CZ Rotterdam
Openingstijden Zie website. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lepeltje, Lepeltje Festival

Lepeltje, Lepeltje Festival

Proef, speel en geniet in het hemelvaartsweekend met het hele gezin tijdens het superleuke Lepeltje, Lepeltje Festival in het Weizigtpark in Dordrecht! Met lekkere hapjes uit diverse foodtrucks, live muziek, een struin- en snuffelmarkt en toffe kinderactiviteiten!

Gratis toegang!