Jeugdtheater bij SKVRTerug naar het overzicht

Vanaf 4 jaar speel je bij SKVR de hoofdrol. Begin op je eigen niveau en groei door tot op het podium!
Tijdens de lessen mag je fantaseren en doen alsof je iemand anders bent op andere plekken, in een andere tijd en op een andere manier dan thuis. En dat samen met andere kinderen die het, net zoals jij, leuk vinden om toneel te spelen!

Je leert jouw fantasie ‘werkelijkheid’ te laten worden in de les en samen te werken met andere kinderen. Plezier staat hierin voorop. De docent leert je middels gevarieerde oefeningen hoe je jezelf kunt veranderen in bijvoorbeeld een piraat en hoe deze zich gedraagt in verschillende situaties met andere mensen. 

Er is een cursus voor kinderen tussen de 4 en 5 jaar en voor 6-8 en 8-12 jaar. Kijk voor meer informatie over de cursussen op de website via de roze button.

Tip: ontvang je onze nieuwsbrief al? Meld je nu aan en je bent altijd op de hoogte van de leukste activiteiten!
Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR)

Hennekijnstraat 6
3012 EB Rotterdam
Openingstijden Per cursus verschillend, zie de website. Prijs Per cursus verschillend, zie de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestje te vieren?

Feestje te vieren?

Is je kind deze maand jarig? Of had je in de zomervakantie een jarige? We hebben heel veel superleuke kinderfeestjes voor je verzameld! Van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Bekijk alle feestjes hier