KinderKunstAcademieTerug naar het overzicht

Ga aan het werk met allerlei technieken en materialen, zoals boetseren en linoleum! 7+
De KinderKunstAcademie is dé plek in Rotterdam als je van tekenen, schilderen, kleien, ontwerpen en mode houdt. Er zijn cursussen voor alle leeftijden. Natuurlijk zijn de groepen ingedeeld op leeftijd zodat je, net als op school, bij kinderen van je eigen leeftijd zit.

Net als echte kunstenaars ga je aan de slag in een atelier en wordt je werk geëxposeerd soms zelfs in een Rotterdams museum of een galerie. Er zijn verschillende cursussen voor meerdere leeftijdscategorieën. Een compleet overzicht vind je op de website via de roze button. 

Tip: volg je Kidsproof al op Facebook? We hebben nog zoveel leuke tips met je te delen!Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR)

Hennekijnstraat 6
3012 EB Rotterdam
Openingstijden Per cursus verschillend, kijk op de website. Prijs Per cursus verschillend, kijk op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Griezelconcert

Griezelconcert

Durven jullie 30 okt naar de Doelen voor het Griezelconcert Halloween (6+) van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Met superspannende muziek en een lekker eng griezelverhaal. Kom verkleed als je wilt en check de winactie met gave Halloweenprijzen!

Durven jullie?