Waterpret in ZevenkampTerug naar het overzicht

Kom lekker vrijzwemmen of haal je A, B en C-diploma bij Recreatiecentrum Zevenkampse Ring!
Spelen in het water is leuk, maar het is in ons waterrijke kikkerlandje ook belangrijk dat onze kids hun zwemdiploma halen. Bij Recreatiecentrum Zevenkampse Ring leren ze zwemmen via de methode van het zwem-ABC. Na afronding is je kind zwemveilig.

Maar boven alles is zwemmen natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk. En dat proberen ze in de zwemlessen door te laten klinken. Ook is er een digitaal leerlingvolgsysteem, waarmee je thuis samen met je kind de vorderingen van de zwemles kunt bekijken. Leuk en motiverend!

Naast de zwemlessen kun je in Recreatiecentrum Zevenkampse Ring ook recreatief zwemmen of meedoen aan Baby- en Peuterzwemmen. Kijk voor meer informatie hierover op de website. Klik hiervoor op de roze button.

Kinderfeestjes
Ook leuk! Wat dacht je ervan om hier je verjaardagsfeestje te vieren? Er zijn verschillende themafeesten, zoals een survivalfeest of een sprookjesfeest. Klik voor meer informatie op ons overzicht van kinderfeestjes!

Tip: ontvang je onze nieuwsbrief al? Meld je nu aan en je bent altijd op de hoogte van de leukste activiteiten! 

Zwembad Zevenkampse Ring

Zevenkampse Ring
3068 HG Rotterdam
Openingstijden Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Griezelconcert

Griezelconcert

Durven jullie 30 oktober naar de Doelen voor het Griezelconcert Halloween (6+) van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Met superspannende muziek en een lekker eng griezelverhaal. Kom verkleed én iets vroeger, want het gratis randprogramma is ook akelig leuk. Check ook de winactie met gave Halloweenprijzen!

Durven jullie?