Studio YET naailessenTerug naar het overzicht

Zit er een topdesigner in jou? Ga dan snel aan de slag met naailessen bij Studio YET in Schiebroek!
Ben je een designer in de dop? Dan kun je bij Studio YET (voorheen Peppellotta) aan de slag met naailessen. Op dinsdag- en donderdagmiddag geeft Yvette van Studio YET naailessen speciaal aan kinderen.

In kleine groepjes van max. 6 kinderen mag je direct achter de naaimachine duiken. Je leert uiteraard eerst de basis, zoals omgaan met de naaimachine, werken met patronen en het knippen van stoffen. Vanaf les 1 zit je al achter de naaimachine!

Er wordt gewerkt in blokken, doorgaans van schoolvakantie tot schoolvakantie. Als een blok vol is, dan is het mogelijk om jezelf vrijblijvend op een wachtlijst te plaatsen. Ga via de roze button naar de website en check of er een plekje voor je is!

Tip: Op Kidsproof.nl vind je ook leuke schminkvoorbeelden. Altijd handig voor op kinderfeestjes!

Peppellotta

Dovenetelstraat 25
Rotterrdam
Openingstijden Dinsdag- en donderdagmiddag 15.30 - 17.00 uur Prijs € 15,- per les incl. alle materialen. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden