SVH Waterpolo RotterdamTerug naar het overzicht

Waterpolovereniging SVH biedt de perfecte combinatie van plezier en sporten voor groot en klein!
Heb je minimaal 1 diploma, houd je van zwemmen en wil je een leuke teamsport uitproberen? Kom naar waterpolovereniging SVH!
Vanaf 5 jaar kun je er al terecht voor een kennismaking met de waterpolosport. Met spelletjes, springen, tikkertje en gooien met de bal leer je in ondiep water spelenderwijs de eerste waterpolovaardigheden. De wat oudere beginners oefenen in ondiep en halfdiep water op gooien met de bal en er wordt getraind op de zwemslagen. Voorop staat in iedere geval sportiviteit en gezelligheid voor groot en klein!

Lijkt je dit wat? Kom een keertje kijken bij een training! Klik voor trainingstijden en meer informatie op de roze button.

Tip: zin om nog meer leuke dingen te doen in Rotterdam? Kijk dan eens op onze Uitagenda. Er valt genoeg te beleven in Rotterdam! 
 

SVH Waterpolo


Rotterdam
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

Reis tijdens de Kinderboekenweek in de Rotterdamse bibliotheken langs verschillende periodes uit de geschiedenis! Word dino-detective, schrijf in hiëroglyfen, maak een stopmotion filmpje en meer! 30 sept t/m 11 oktober in de bibliotheken in de regio!

Ga je mee?