Watersporten voor kinderen in Rotterdam
Watersporten

Watersporten voor kinderen in Rotterdam

Waterratten opgelet! Kies als nieuwe hobby een leuke watersport in Rotterdam.

Leren surfen, zeilen, kanoën, waterpolo, roeien, wakeboarden, kitsurfen, duiker en meer! Bekijk hier alle watersportverenigingen en clubjes.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 13 resultaten
Pagina: 1
totaal 13 resultaten
Pagina: 1

De leukste watersporten voor kinderen in de regio Rotterdam

Echte waterratten willen natuurlijk de hele dag op of in het water liggen. Daarom hebben wij op Kidsproof Rotterdam de leukste watersporten voor kinderen verzameld in en om Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse.

Er zijn zoveel watersporten die onwijs leuk zijn voor kinderen: zeilen, duiken, surfen, windsurfen, kitesurfen, wakeboarden, roeien, kanoën, waterpolo, waterskiën, kayakken en meer!

Surfen, kanoën en zeilen voor kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Bekijk hier onze favoriete watersportverenigingen, zeilscholen, roeiverenigingen, duikscholen en surfscholen voor kinderen in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse. Wordt het zeilles, surfles, duikles of toch een waterpoloteam?

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke watersporten voor kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam.