Zeilschool WavieTerug naar het overzicht

Op de Rottemeren kun je heerlijk zeilen. Eerst even leren? Dat kan elk weekend bij de WavieClub!
Bij Zeilschool Wavie kun je optimaal genieten van allerlei watersportactiviteiten in het prachtige gebied van de Rottemeren. Ben je nog niet zeilverslaafd dan wordt je het wel zeggen ze bij Zeilschool Wavie. Ze laten je kennismaken met watersport, maar ook met de mooie natuur. En wat is er lekkerder dan heerlijk te bewegen en te genieten van alles wat moeder natuur in huis heeft.

Ben je tussen de 7 en 10 jaar oud? En ben je wel in voor wat avontuur. Leer dan samen met zeilschool Wavie de wereld van het zeilen ontdekken. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leert hij je alles over het zeilen. Je mag zelf in je eigen bootje varen: een optimist. Cool toch! En wie weet ga je met een diploma naar huis.

Zeilen bij Zeilschool Wavie is dus al mogelijk vanaf 7 jaar. Wat ga jij doen? Een introductie zeilles, zeilcursus, of zeilkamp? Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kijk dan op de website. Hier vind je ook de prijzen en kun je de lessen boeken. Klik hiervoor op de roze button.

Tip: De Zeilschool is gevestigd op Jachthaven Rottemeren, te bereiken via Ommoord. Mocht je uit de kant van Den Haag/Bleiswijk komen, het is ook mogelijk om vanaf De Retraiterie in Bleiswijk via een speciale veerdienst over te varen. Deze vaart tijdens de zeillessen iedere ochtend en middag heen en weer.

Tip: volg je ons al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips om te delen!

Wavie

Rottekade 2 a/b
2761 EA Zevenhuizen (Jachthaven Rottemeren)
Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Griezelconcert

Griezelconcert

Durven jullie 30 okt naar de Doelen voor het Griezelconcert Halloween (6+) van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Met superspannende muziek en een lekker eng griezelverhaal. Kom verkleed als je wilt en check de winactie met gave Halloweenprijzen!

Durven jullie?