De PannenkoekenbootTerug naar het overzicht

Varen... én onbeperkt pannenkoeken eten. Dat kan aan boord van de Pannenkoekenboot Rotterdam.

De Pannenkoekenboot is het hele jaar geopend. Zodra de boot afvaart, kun je zo vaak als je wilt pannenkoeken halen bij het buffet. Er is een reuze-versiertafel, waar de lekkerste dingen voor het versieren van de mooiste pannenkoekcreaties op staan. Wat dacht je van kaas, vruchtjes, jam of Smarties? Mjam! 

Even een pauze inlassen? Er liggen kleurplaten en potloden op iedere tafel. Ook is er een grote ballenbak met maar liefst 15.000 gekleurde ballen om in te spelen.

Iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag is er een 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten. De afvaarten zijn om 16.00 uur en 17.45 uur en op zaterdag ook om 12.30 en 14.15 uur.

Reserveren
Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan telefonisch of via de website van de Pannenkoekenboot (klik op de roze button).

PS: Je kunt hier ook een kinderfeestje houden of een Familie Cruise, Pancake Cruise of Brunchvaart maken. Ook zijn er speciale rondvaarten tijdens feestdagen. 

Tip: wil jij onze leuke tips in je mailbox ontvangen? Meld je even aan dan mis je niks!

De Pannenkoekenboot

Parkhaven 13
3016 GM Rotterdam
Openingstijden Iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 16.00 uur en 17.45 uur. Op zaterdag ook om 12.30 en 14.15 uur. Prijs 75 Minutenvaart incl. onbeperkt pannenkoeken €14,50 p.p. (3 tot 11 jaar) en €19,50 p.p. (11+) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes op een rij!

De leukste kinderfeestjes op een rij!

Is je kind binnenkort jarig? Of heb je in de zomervakantie een jarig en vier je het kinderpartijtje nu alvast? Hier vind je heel veel superleuke kinderfeestjes, van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Naar alle feestjes