• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De PannenkoekenbootTerug naar het overzicht

Varen... én onbeperkt pannenkoeken eten. Dat kan aan boord van de Pannenkoekenboot Rotterdam.

De Pannenkoekenboot is het hele jaar geopend. Zodra de boot afvaart, kun je zo vaak als je wilt pannenkoeken halen bij het buffet. Er is een reuze-versiertafel, waar de lekkerste dingen voor het versieren van de mooiste pannenkoekcreaties op staan. Wat dacht je van kaas, vruchtjes, jam of Smarties? Mjam! 

Even een pauze inlassen? Er liggen kleurplaten en potloden op iedere tafel. Ook is er een grote ballenbak met maar liefst 15.000 gekleurde ballen om in te spelen.

De vaart duurt 75 minuten, inclusief onbeperkt pannenkoeken eten. 

Reserveren
Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan telefonisch of via de website van de Pannenkoekenboot (klik op de roze button).

PS: Je kunt ook je kinderfeestje op de Pannenkoekenboot vieren!

Tip: wil jij onze leuke tips in je mailbox ontvangen? Meld je even aan dan mis je niks!

De Pannenkoekenboot

Parkhaven 13
3016 GM Rotterdam
Openingstijden Iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 16.00 uur en 17.45 uur. Op zaterdag ook om 12.30 en 14.15 uur. Prijs 75 Minutenvaart incl. onbeperkt pannenkoeken €14,50 p.p. (3 tot 11 jaar) en €19,50 p.p. (11+) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Waanzinnige belevenis

Waanzinnige belevenis

Een superleuk gezinsuitje is de Euromast! Ervaar de roterende panoramalift Euroscoop met zijn kleurrijke lichtshow, swingende beats, waanzinnig 360° uitzicht én een glazen vloer! Ook is er voor kids een leuke speurtocht!

Naar de top!